maanantai 27. heinäkuuta 2015

Sunnuntain Take-Out: Penn Station


Eilen illalla haimme take-out -ruokaa illalliseksi. Tilasimme mieheni kanssa voileivät puhelimitse kun olimme ajelulla ja haimme ne sitten kotimatkalla. Kuvissa leipäni ei ehkä näytä kovin houkuttelevalta, koska se oli paketissa varttitunnin kotimatkan aikana, ja meni vähän lyttyyn. Makua se ei kuitenkaan haitannut.

Penn Station valmistaa kuumia sub-sandwichejä, siis lämpimiä voileipiä. Patongin sisään tulevat grillillä kypsytetyt lihatuotteet (tai kasvikset, on myös lihattomia vaihtoehtoja) ja haluamasi lisukkeet. Minun leipäni on Philadelphia Cheesesteak. Siinä on ohuita paahtopaistisuikaleita, kaveriksi sipulia, herkkusieniä, banana peppers (eli yhdentyyppistä keltaista chilipippuria), provolone-juustoa ja majoneesia. Kuvassa on 6 tuuman kokoinen leipä. Näitä saa myös 8- ja 10-tuumaisina.

Mies tilasi Chicken Teriyaki -leivän, ja ranskalaiset. 



Auki levitettynä alakuvassa näkee sienet, chipipippurit, juuston ja paistisuikaleet. Se kuitenkin syödään ihan kiltisti supussa, kuten yläkuvassa.  Leipä on vielä parempi, jos tilaat tiskiltä ja syöt paikan päällä. Mutta me tykätään tuoda kotiin ja syödä omassa rauhassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti