maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kävelysandaalit

Postailen tässä tylsiä postauksia lintukuvien/videoiden väliin, oh well! :)

Joka tapauksessa: ostin viime viikolla hyvät kävelysandaalit. Kun täällä on tosi kuuma, lenkkarit ja sukat ovat aivan liian kuumat. Mutta olen joskus tehnyt sen virheen, että olen mennyt eläintarhaan jaloissa ihan nätit sandaalit. Ja viimeistään tunnin kuluttua ainakin  yhdessä jalassa on rakko, kun sandaaleita ei ole tarkoitettu kävelyyn.

Nyt maksoin vähän enemmän, ja ostin sandaalit, joiden pitäisi olla sopivat myös kävelyyn pitempiä aikoja.  Vesi on myös OK, vaikka en näitä ostanut rantakäyttöön. Pohja on paksu ja hyvä, ja useimmat arvostelut Amazonissa olivat myönteisiä.

Nyt pitäisi vain uskaltautua ulos pidemmälle kierrokselle näiden kanssa. Eläintarhaan toivottavasti pikapuoliin. Merkki on Keen, onko näitä saatavilla myös Suomessa?

Väri on punajuurenpunainen.. Se oli edullisin vaihtoeho, ja nyt tykkään ihan kovasti!







4 kommenttia:

  1. Kivannäköiset sandaalit. Varmaan hyvät jalalle.

    Katoin tuolta nettisivuilta niin on myös myytävänä vaellus sandaaleita myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviltä tuntuvat ainakin vielä. Pitää tehdä kunnon lenkki tai eläintarhavierailu tosi testiin. Kunhan vain loppuisi täällä sade. Tuntuu että vettä on tullut melkein joka päivä, enkä halua kävellä sandaaleissa sateella, olivat nämä vaikka kuinka vesikelillekin sopivat. :)

      Poista
  2. On täällä myytävänä joitakin malleja ainaskin sen nimisessä verkkokaupassa kuin www.partioaitta.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Partioaitasta olen kuullut, sieltä saa hyvää tavaraa. Seuraan yhtä vaellusblogia, ja sen kirjoittaja käyttää partioaittaa aika usein :)

      Poista