keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Keskiviikon lounas: Stacked-To-The-Max Club


Stacked-To-The-Max Club

Tänään kävin lounaalla parhaan ystäväni Debin kanssa. Lounastamme keskiviikkoisin aina kun voimme, ja nyt edellisestä kerrasta oli kulunut jo yli kuukausi.  Yleensä ravintola, jonne suunnistamme on Max & Erma's. Sen suosituimmat tarjonnat ovat hampurilaisia, mutta ruokalistala on myös salaatteja, täytettyjä voileipia, katkarapu- ja kalaruokia. Yleensä tyypillisiä perusamerikkalaisia vaihtoehtoja. Ehdoton suosikkini talvella on mausteinen, juustoinen tortillakeitto. Nyt kuitenkin valitsin kylmän voileivän.


Yläkuvassa näkyvä voileipä on Stacked-To-The-Max Club. Siinä on leipäkolmioiden välissä savukinkkua ja kalkkunaa, pekonia, cheddarjuustoa, tomaattia, lehtisalaattia ja majoneesia. Lisäksi mukaan tulee ranskalaisia perunoita. Annos on niin iso, että siitä tulee aina vähintään puolet kotiin. Nyt herkuttelin pitkästä aikaa ranskalaisilla, eli ne kaikki tuli syötyä ketsupin kanssa, sekä yksi neljästä leipäkolmiosta. Huomenna saan lopuista sitten ison ja namin lounaan.

Deb tilasi kesäspesiaalin, nimeltään Cola BBQ Bacon Burger. Siinä hampurilaisessa on kirsikkakokissipuleita (?), pekonia, sipulirenkaita ja kirsikkakokisbarbecuekastiketta. Lisukkeena pekoni- ja juustoranskalaisia!


Keskiviikkoisin jälkiruuaksi saat kaksi ilmaista pikkuleipää. Suosikkini on white chocolate macademia, eli valkosuklaa- ja makademiapähkinäpikkuleivät. Tuoreina uunista. Toin ne kotiin, kuten myös Debin pikkuleivät, hän antaa aina  minulle omansa!


Cola BBQ Bacon Burger, pekoni- ja juustoranskalaisten kera!

Loput kotiin!

Clubin lisäksi Macademia White Chocolate Chip Cookies.
Mmmm.. valkoista suklaata ja macademiapähkinöitä pikkuleivissä.

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli juodanko siellä raana vettä,niinkuin Suomessa? Vai onko siellä sama kun Espanjassa, että ostetaan kaupasta pullotettua.

      Poista
    2. Iha n vetta hanasta, ravintoloissa taitaa olla suodatettua, mutta kuitenkin hanavetta. Pullovetta saa ravointoloisssa ostaa jos haluaa, raanavesi on ilmaista.

      Itse juon kanssa kotona vetta hanasta. Kun muutin tanne, ensin se laittoi mahan vahan sekaisin, mutta nyt on ihan OK. Turvallista juoda. Paljon kansaa kylla ostaa pullotettua vetta kaupasta, mutta en mina. Meilla on kotona hanassa suodatin, jonka kautta saa hiilisuodattimella suodatettua vetta. En aina jaksa kayttaa sita, ja juon ihan suoraa hanavetta! :)

      Poista
  2. Nam nam. Tulee aina nälkä kun katselee näitä kuvia. Itse olen lähdössä Jenkkeihin tammikuussa ja olen suunnitellut jo mitä syön ja vesi kielellä odotan näitä ihania mättöruokia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Toiottavasti reissusta tulee mahtava! Ruokapaikoista ei kyllä tule puute :)

      Poista