tiistai 28. heinäkuuta 2015

Ajelu: Route 317 (Hamilton Rd - London-Groveport Rd.)


Me kun harrastamme viikonloppuajeluita, kuvia niiltäkin tuppaa tulemaan usein. Mies ei ole hirveän innostunut, kun haluan aina silloin tällöin, että ajetaan pitkin pienempiä teitä ja vähemmän tuttuja alueita. 

Viime viikonloppuna haluni oli ajaa meiltä etelään suurimmaksi osaksi pitkin Hamilton rd./State Route 317 -katua ja päätyä kaupungin eteläpuolella olevalla Rickenbacker-lentokentälle. Rickenbackerista tulee muutama erillinen juttu. Se on lähinnä rahtikoneitten  käyttämä kenttä, mutta sen yhteydessä on myös Rickenbacker Air National Guard Base, eli kääntyisikö tuo nyt muotoon ilmakansalliskaarti? Minun armeijasanastoni on vähän heikoilla kantimilla.

Hamilton Road on etelä-pohjoissuntainen katu kaupungin itäpuolella. Se yhtyy Route 317:n kanssa Gahannan kaupunginosassa, kulkee Port Columbus -lentokentän ohi ja jatkaa etelään, missä jossain välissä nimeksi muuttuu London-Groveport Road.

Tyypilliseen tapaan reitin kanssa oli vähän ongelmia. Normaalisti Hamilton Roadilla on kaksi kaistaa kumpaankin suuntaan. Mutta nyt tietysti juuri etelään kulkevista kaistoista toinen oli kunnostuksen alla pitkältä osalta, ja tämän takia liikenne etelään mateli kuin etana.

Nyt kuitenkin kuvia matkan varrelta. Alue ei ole niitä vauraimpia, mutta oli ihan mielenkiintoisen ajelu.

Tien varrella on useita vuokrataloja. Useimmiten ne ovat kaksikerroksisia, punatiiliverhottuja rakennuksia, jotka tunnistaa helposti.






Check Cashing - vie tuonne palkkashekkisi, ja saat heti käteistä.

Tuo rakennus on hylätty, ovet ja ikkunat on paneloitu kiinni.

Kreikkalainen ravintola

Tietyötä piisaa.

Banquet Hall - vuokrattavissa esim. häävastaanottoihin.
Autoliike.

Täältä saa käteistä - lainaksi.

Autotarvikeliike.

Strip Mallit ovat täynnä pieniä liikkeitä.





Ala-asteelle vie turvallinen kävelysilta kadun yli.

Jonkun sortin vanha tehdas siiloineen.




Erikoinen moottoripyörä isolla eturenkaalla. En ehtinyt saada parempaa sivukuvaa.



Eteläpuolella on isoja varastoalueita, ja rekkoja alueella kulkee paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti