torstai 16. heinäkuuta 2015

Kauniin aamun kuvia


Tässä nyt taas kuvia aamutaivaasta. Oli kuitenkin tänään niin kaunista, kun pitkästä aikaa näkyi pilvetöntä taivasta. Ulkona olin jo kuuden aikaan, ensimmäiset kuvat ovat juuri ennen auringonnousua. On ihan koleaa, lämpötila oli tuossa vain kymmenen asteen paikkeilla. Päivälle se kyllä nousee, mutta aamulla on kiva kun on viileää.

Ainoa toinen liikkeellä ollut oli kaupungin työntekijän auto, joka teki moskiittosumutusta. Täällä Franklinin piirikunnassa on moskiitoista taas löydetty West Nile -virusta, niinpä autot kiertävät sumuttamassa jonkun sortin hyönteismyrkkyä juuri ennen auringonnousua,  kun kun vielä hämärää. Moskiitot ovat silloin aktiivisimmillaan. Auto piti pienen katkon sumutuksesta kun huomasi minun ja koiran. Toivottavasti en ole nyt vastuussa hyvin pienestä paikallisesta West Nile -virusepidemiasta!

Nyt tässä nautin aamukahvia samalla kun postittelen kuvia! Loppupään kuvissa aurinko on jo noussut, pilvet näyttivät kuitenkin aika jänniltä.  Toivottavasti päivä jatkuu yhtä aurinkoisissa merkeissä.










Tässä kuva auringonnousu selän takana.

Tässäkin auringonnousu selän takana. Kiva pilvi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti