torstai 23. heinäkuuta 2015

Kuvia: Taivas juuri auringonlaskun jälkeen



Eilen illalla oli kaunista, käytiin pienellä kävelyllä juuri auringonlaskun jälkeen. Sen verran kaunista oli, että kuvia piti ottaa.  Kovin komeita värejä taivaalla ei ollut, mutta pilvet olivat kivan näköisiä. Oli rauhallinen ilta, ja lämpötilakin oli kiva.  Ei tarvinnut takkia mutta ei ollut tukalaa.










4 kommenttia:

  1. Sinusta on tullut todella taitava kuvaaja. Löysin ensimmäisen kerran blogisi 7-päivää lehdestä, onneksi olit laittanut linkin tänne. Nyt käyn täällä lukemassa mitä kaikkea olet kuvannut. Kiitos näistä lukuisista ihanista hetkistä, joita olet meille lukijoillesi jakanut.

    Vaikka kaikki eivät täällä kommentoi, niin meitä on monta, jotka nautimme kovasti sinun blogistasi. Aina on jotain mielenkiintoista, eikä aina tarvitse olla mitään erikoistakaan eikä paljon. Ihan parhautta ovat arkipäiväisiltä tuntuvat tapahtumat ja niiden kuvat ja kuvaukset.

    Blogisi kautta Ohio on tullut minun olohuoneeseeni, joskus taas tuntuu, että itse olen siellä Ohiossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanaa! Valokuvauksesta nautin kovasti, viela kun jaksaisin alkaa kokeilla kaikkia asetuksia ja muuta, mitä tällä kameralla voi tehdä. Mies sanoi eilen lenkin jälkeen, että kamerassa on muuten asetus juuri auringonnousuja -laskuja varten! No, joispa muistan etsiä sen ensi kerralla :)

      Huomisesta eteenpäin onkin vähän kiireita niin että parin seuraavan päivän jutut ovat sitten kuvia pilvista ja taivaasta. Ne pitää vain saada ladattua palveluun ja juttu kasaan!


      Mutta siis, kiitos kiitoksista ja mielenkiinnosta! Kiva tietää, että on innokkaita lukijoita! Taas tuli oikein hyva mieli! :)

      Poista
  2. Kivoja postauksia sinulla. Mukava lukea näitä ja katsella kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritän parhaani! :) Valokuvaus on tosi kivaa!

      Poista