tiistai 31. toukokuuta 2016

Nokkaunilla



Kasvava pentu tarvitsee paljon lepoa! Tänään voi ottaa rennosti.  Huomenna mennään taas 'kylään' Easton Animal Hospitaliin, meidän eläinlääkäriasemallemme. Haluan käyttää Nicoa puntarissa joka viikko, ja ennen kaikkea opetellaan, että eläinlääkäriasema voi olla kiva paikka. Ei joka kerta tarvitse joudua rototukselle tai tutkimuksiin. henkilökunta siellä on tosi mukavaa, ja Nico saa herkkuja, rapsutuksia ja tutustuu kodin ulkopuoliseen maailmaan. 

Koska meillä oli pitkä viikonloppu, mies on oli kotona kolme päivää, ja Nicon kanssa tuli leikittyä ja pelattua palloa ekstraa! Eilen täällä oli Memorial Day, eli täkäläinen kaatuneitten muistopäivä. Epävirallisesti myös kesän grillauskauden avaus. Grillasimme jo perjantaina, kun lauantaina ja sunnuntaina tuli luvattua sadetta. Eilen maanantaina sitten kirkastui, ja alkoi lämmetä.

Nyt lämpötilat ovat jo kääntyneet ikävän kuumiksi, hipovat jo tuossa 30 astetta.  Viileämpään aikaan pidän yöllä makuuhuoneen ikkunaa auki, mutta viime aikoina se ei ole onnistunut, joska yölämpötila ei välttämättä ole ollut viileämpi. Toissayönä ihmettelin, että miksi ilmastointi ei viilennä makuuhuonetta, vaikka laskin termostaatin lämpötilaa. No, ilmastointi toimii moitteettomasti, mutta lattian ilmastointiaukon päällä on yöaikaan 20+ paunaa koiraa! Nico tykkää ilmastointiventtiileistä, ja pakkaa niitten päälle nukkumaan. Ja se on nyt jo niin iso, että peittää koko makuuhuoneen venttiilin!

Tässä iltapäivällä taas nokoset koirulille maistuivat. Huomenna sitten nähdään, kuinka paljon painoa on tullut viikossa  lisää!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti