sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Koiralapsen lelut saavat kyytiä



Eilen Nico jatkoi uuteen kotiinsa tutustumista.  Otin kaikki lelut esille, niin että nähdään mitkä ovat suosikkeja tässä vaiheessa. Kana voitti!

Leluista pari on tämmöisiä pehmeitä. Niiden pitäisi olla kestäviä ja kana on varustettu 'Chew Guard' -teknologialla. Luulen, että jopa kana on mennyttä kanaa kunhan maitohampaat alkavat vaihtua ja puremisvimma yltyy. Nyt Nico kuitenkin leikkii pehmoleluillaan aika kiltisti.  Lähinnä painii, ei revi.

Luista kumi- ja muoviluut eivät ole vielä kiinnostaneet. Ydinluut ja yksi peuransarvi maistuvat silloin tällöin. Toivon, että kun  Nico on vanhempi, se tykkäisi luista yhtä paljon kuin Kimi.


Kotiin tutustuminen jatkuu, häntä pystyssä viipotetaan ympäriinsä ja yritän pysyä perässä. Muuten Nico on aika kiltti, mutta kengät kiinnostavat turhan paljon. Mitään ei ole vielä syöty, mutta nahkaiset puutarhakenkäni liikkuvat salaperäisellä tavalla paikasta toiseen!

Viime yönä Nico ei kitissyt, ja nukkui melko hyvin läpi yön. Parit pissit oli tullut, onneksi molemmat padeille. Aamukahdelta tuli taas kakat. Pitää miettiä miten laitan syöttöajat, kun illalla pentu ei halua tehdä numero kakkosta ulos. Näköjään aamuyö on mieleisempi aika. Sitten sain nukkua puoli viiteen asti ennenkuin sain naamallisen pentua sängyn laidalle. Sitten on hoideltu aamutoimia, nyt alkaa leikkiminen jo vähän hiljentyä

Hyviä kuvia leikkimissessioista kanan kanssa en saanut. Telkkarihuoneessa ei ole kattolamppua, eli sitä ei saa kovin valoisaksi jos ulkona ei ole aurinkoista. Kuvissa pentu sitten oli vain yksi tumma suttuinen viiva. Onneksi video onnistui paremmin, vaikka sekin on aika tumma.






Kuvaus ja videointi on hankala ihan senkin vuoksi, että jos asetun lattialle pennun tasoon, se lopettaa leikkimisen ja tulee naamalle. 

Mutta no worries, kuvia ja videoita tulee kyllä. Tuolla se taas viipottaa häntä pystyssä, nyt saa kyytiä yksi luista. Jospas se kohta väsyisi! Ihana!


P.S. Melkein unohtui: Hyvää Äitienpäivää! :)

2 kommenttia:

  1. Olipa mukava käväistä pitkästä aikaa sivuillasi ja nähdä, että olette saaneet aivan mahtavan suloisen pennun! Nico on mainio nimi! Tuliko se Rosbergista? Looginen valinta Kimin jälkeen :)

    Nyt on sitten menoa ja meininkiä talossa. Ilmeisesti tosi hyvin on pentu kotoutunut eikä erotuskaa sisaruksista ole.
    Olen todella iloinen puolestanne! Oma pennun hankita siirtyi nyt vuodella, koska tuleva projekti vaatii asumista toisessa kaupungissa arkisin. No, ensi keväänä sitten...
    Onnellista pentuaikaa sinne ja rapsutuksia Nicolle.
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, kyllähän se Formula 1 -teema oli varmaan se, mikä sai miehen valitsemaan juuri Nicon. Vaihtoehto kaksi oli Loki. Jos olisimme valinneet Brodyn, Loki olisi varmasti ollut parempi vaihtoehto, niin ilkikurinen Brody näytti olevan!

      Ihmeen hyvin pentu on jo sopeutunut, ja viime yönä taisin saada ruhtinaalliset viisi ja puoli tuntia unta! Eikä edes tullut kakkoja yön aikana!

      Kunhan kasvaisi sen verran, että pystyisi kulkemana takapihan raput eikä tarvitsisi kantaa joka kerta. Mutta nopsasti nämä kasvaa :)

      Poista