sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Nico nukkumassa koirapedillä



Nico nukkuu pääasiassa lattialla, tai siis kokolattiamatolla. Olen kyllä asetellut houkuttelevia koirapetejä joka paikkaan, mutta ne eivät ole oikein kelvanneet. Olen pessyt niitten päälliset (kun se on ollut mahdollista), mutta ehkä ne haisevat liikaa Susille, vieraalle koiralle?  Olen ostanut pari uutta petiäkin, joissa ei ole koiran hajua. Yksi on sängyn vieressä, ja se kelpaa, ainakin osaksi yötä.

Nyt tänä aamuna kuitenkin Nico asettui yhdelle pedille. Pitihän siitä ottaa kuvia. Pieni pentu suurella pedillä. Susille tämä peti oli melkein liian pieni.. Saa nähdä miten suureksi Nico kasvaa!

Vähän sain osakseni tuijottelua, että mitä hemmettiä se mami taas räpsii kuvia. Mutta tämä piti dokumentoida.

Pentu kasvaa, ainakin pauna on tullut lisää tässä loppuviikolla. Ensi viikolla käväistään taas eläinlääkäriaseman puntarilla, että saadaan luotettava lukema. Kotikonsteilla punnitsen itseni henkilövaa'alla, pennun kanssa ja ilman. En tiedä onko lukema kovin luotettava, kun Nico rimpuilee kuin riivattu koko ajan, ja heilun siinä puntarilla kuin humalainen.

Eilen käväisin ruokakaupassa. Pikapikaa ensin Meijer-ruokakauppaan, sitten Costcoon. Mies oli kotona koiravahdissa.  Unohdin puolet tavaroista, jotka olivat kauppalistalla, kun oli kiire takaisin. Costcon kassajonoon asettautuessani iski migreeni. Siinä sitten piti istua autossa parkkipaikalla reilut parikymmentä minuuttia ekstraa. En voinut ajaa kun en nähnyt kunnolla. Onneksi kotona mies ja pentu  olivat kunnossa: ei verta, ei pissejä tai kakkoja lattialla.

Nico on vielä niin pieni. Kaunis kuin mikä. Toivottavasti pysyy yhtä nättinä isompanakin. Tämä on ensimmäinen uroskoira minulle, pitää totutella narttujen jälkeen. Mutta ihana kaveri! Kuvia lisää taas huomenna!


4 kommenttia:

  1. Nyt on löytynyt mieluinen nukkumapaikka. On se niin suloinen:)

    VastaaPoista
  2. Suloisia kuvia! En ole varsinaisesti sakemanni-fani, mutta on kyllä pakko todeta, että on suuremmoisen kaunis koira. Ja tietysti älykkäitähän no ovat ja varsinkin jos havannankoirin vertaa :)

    Mahtavaa, että pentuaika on ollut arvatenkin hauskaa ja ilmeisen helppoakin. No, onhan sinulla/teillä jo kokemustakin :)
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Hauskaa on ollut, mutta uuvuttavaa. On semmoinen uhmaikä päällä, kaikkea pitää kokeilla purra kun silmä välttää. Onneksi nyt Nico on taas unosilla, niin että minakin saan vähän levähtää. Yöunet ovat edelleen jääneet vähäisiksi. :)

      Viikonloppuna pamahti päälle migreeni, ja eilen sitten meni taas itkuksi melkein koko päivä, kun tuli kamala ikävä Kimiä. Mutta kyllä tämä tästä.

      Poista