keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Nico ei tykkää 'ovikellostaan'




Laitoin Nicolle takapihan oveen 'ovikellon', eli nauhassa roikkuvia isoja kulkusia. Ajattelin, että kyllä älykäs pentu oppii tökkimään sitä ja soittamaan kelloa, kun tarvitsee mennä ulos. Itse rimpautan sitä joka kerran, kun avaan oven ja menemme ulos asioille.

Kellosta tuli kuitenkin hetkeksi public enemy number one! Sille muristiin, haukuttiin, syöksyttiin kohti, ja muuta söpöä pentuilua. Olisi pitänyt kai heti laittaa tälle loppu, mutta en vain voinut olla nauramatta ja kuvaamatta! Varsinainen pikku räkyttäjä. Ei vielä kuulosta susikoiralta.

Ja tämä riehuminen ei sitten kovin kauan jatkunut. Iltapäivällä kuului metakkaa vielä toisen kerran, mutta sen jälkeen kello on saanut olla rauhassa. Välillä sitä on jopa kilistelty sen kuuloisesti, että on asiaa pihalle. 

Jatkan tässä pikku hiljaa ja eiköhän tuo ala mennä jakeluun. Nico näyttää oppivan nopsasti :)











6 kommenttia:

  1. Nico ihmettele että mitä kilkuttimia se emäntä laittanut ovelle:)

    VastaaPoista
  2. Ihana! Kertoisitko jotain itsestäsi, näin uutena lukijana olisin kiinnostunut :) Esim. Menitkö työn perässä sinne, miten asut jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva saada uusi lukija, tervetuloa!

      Ihan eka postaukseni on http://tavisohiossa.blogspot.com/2015/04/taviksen-elamaa-amerikassa.html . Siinä kerron ihan nopsasti pääasiat.

      Mutta pähkinänkuoressa: tutustuin mieheeni nerissä jo 90-luvun alussa. Kävin täällä vierailuilla joka kesä. Mies sitten kosi lopulta, ja muutin tänne fiancee-viisumilla loppuvuodesta 1999.

      Meillä on talo suburbiassa, ja nyt vain tämä yksi koira. Hoidan kotia ja koiraa, ja olen kai epätyypillinen amerikkalainen, kun laitan joka päivä kotiruokaa. Tykkään postata eläimistä, takapihan linnuista, ajeluista ja ruuanlaitosta :)

      Poista
  3. Kiitos minunkin puolesta sinulle me in ohio, olen seurannut jonkin aikaa seiskasta blogiasi, oikein mukavaa luettavaa, itsekin olin utelias kuinka päädyit ohioon. Oikein hyvää ja lämmintä kesää sinulle ja miehellesi ja tietenkin koiranpennullenne joka söpö. Terveiset täältä suomesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista ja kesän toivotuksista, ja kiitos samoin, hyvää ja lämmintä kesää! :)

      Poista