tiistai 17. toukokuuta 2016

Nicon nukkumapaikkoja ja -asentoja 3



Söpöliini! Koirapedit ovat tällä viikolla alkaneet viehättää, mutta vieläkin pentu romahtaa aina välillä sinne sun tänne. Tämä yläkuva oli niin ihana, kun Nico nukahti yhden mielilelunsa päälle. Siinä oli varmaan pehmeää ja turvallista nukkua.







Vaihdoin makuuhuoneen jakkaran vähän koiraystävällisempään malliin, ettei Nico jää enää jumiin. Tämä näkyykin miellyttävän!  Ilallla ensimmäinen nukkumapaikka on jakkaran alle, venttiilin päällä. Yön aikana sitten koiruli kyllä siirtyy välillä jopa koirapedille ihan sängynpäätyni viereen.



Muulloin tämä sininen peti on sitten suosikki alakerrassa. Sen päällä köllötellään sitten vähän milloin mitenkin päin.









6 kommenttia:

  1. Voih kuinka suloinen. Voisitko kertoa itsestäsi esim.ikä jne.? Olisi kiva tietää minkälaisen ihmisen blogia lueskelen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Itsestäni nyt en ala ihmeemmin kertomaan, omaa tai mieheni naamaa ei blogeihin tule ilmestymään :) Iäksi kai pitänee nyt määritellä keski-ikäinen, vaikka ikiteiniksi kai tässä on jääty.

      Koulutukseltani olin Suomessa aineenopettaja. Täällä en ole tehnyt iopettajan hommia. Niihin pitäisi hakea erillinen opetuskelpoisyys, ja kouluväkivalta sun muut eivät kertakaikkiaan vai houkuttele. Lisäksi täällä opettajilla on useimmiten pitkät päivät, ei palkaa kesäloman aikana ja ihan erilaiset opetustavat jne.

      Viihdyin kamalan hyvin töissä baristana, mutta se piti lopettaa kun vanhempi koira alkoi sairastella.

      Nyt olen ihan täysipäiväinen kotirouva. Mies käy töissä ja minä hoidan kodin ja kaiken siihen liittyvän. Tekemistä kyllä riittää, kun on omakotitalo, ja nyt taasen pentukoira. Laiska en ole, enkä lokki :)

      Mielenkiintoni kohteet varmaan näkyvät blogista: koirat, koirien kanssa kävely, eläimet, pikkulinnut, luonto, ruuanlaitto ja leipominen. Ja shoppailu! Talvisin innostun kutomaan tai virkkaamaan. Ja yritän opiskella espanjaa.

      Pelkään lentämistä ja korkeita paikkoja. Ja ampiaisia!

      Poista
  2. Pakko tulla katsomaan joka päivä että onko tullut uusia kuvia koiranpennusta :) Ihana uninen vauvakoira!

    VastaaPoista
  3. On todella kiva lukea blogiasi. Tykkään!

    VastaaPoista