maanantai 15. kesäkuuta 2015

Moottoripyöräkokoontuminen



Kesä ei olisi kesä ilman liikenteessa näkyviä moottoripyoriä. Viime viikonloppuna näytti olevan käynnissa pieni kokoontuminen Alum Creek -järven lähettyvillä.  Tässä näitä kuvia kun katselen, näyttää että ainakin suurin osa on ihan retkipyöriä eikä kovin erikoisen naköisiä  näy tällä kertaa.

Tien päällä kyllä näkee prätkiä, joissa on esim. pitkät ja korkeat ohjaustangot (ape-hangers), eikä niillä ajaminen varmaan ole kovin mukavaa. Usein moottoripyörillä ajavat käyttävät vain farkkuja ja t-paitaa. Ihan kesän kuumuuden takia nahkainen haalari ei varmasti ole suosittu. Täällä on kylla myos kypäräpakko, mutta sanoisin, etta ainakin puolet ajajista on liikenteessa ilman kypärää. Näyttää aika hurjalta, kun moottoritiellä pyörä painuu ylinopeutta, kuskilla t-paita, farkut ja tennarit eika kypärää.

Usein kaupungin ulkopuolella näkee paljon moottoripyöriä pienen baarin tai ravintolan parkkipaikalla. Väki ajelee isoina joukkoina ja nauttii kesästä. Hocking Hillsin mutkaisilla pikkuteillä on tullut vastaan jopa kolmenkymmenen moottoripyorän letka.

En tiedä mika tapahtuma näissä kuvissa on käynnissä, alueella oli myos kojuja, eli ei tämä ollut ihan vain sunnuntaikokoontuminen. 

Toivottavasti saan otettua kuvia tien päällä liikkuvista komeista Harley Davidsoneista, ja niillä ajelevista värikkäistä tyypeistä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti