maanantai 3. elokuuta 2015

Viikonlopun kuvasaldo

Tämä postaus on lähinnä kokoelma kuvia ja nippelitietoa viikonlopun ajeluilta. Ajoimme Columbuksen koillispuolella olevan Johnstownin pikkukaupungin kautta Sunburyn kaupungin läpi. Otin kuvia kohteista, jotka ovat ehkä mielenkiintoisia, ehkä ei. Ainakin ilma oli kaunis. Suurin osa kuvista on juuri tuolta sunnuntain Johnstown-Sunbury -ajelulta, muutama on lauantain ajelulta. Silloin ajoimme eläintarhan ohi pohjoiseen ja palasimme takaisin läpi Dublinin kaupungin(osan).

Johnstownia lähestyttäessä näkyi maissi- ja soijapeltojen lisäksi karjaa. Väristä päätellen Black Angus -rotua. Se on suosittu lihakarjarotu.


Johnstownissa asui vuonna 2010 4632 henkilöä. Sen näyttää kauniilta pikkukaupungilta, talot ovat hyvässä kunnossa ja kauniisti hoidettuja. Se on noin puolen tunnin matkan päässä Columbuksessa. Kaupunki perustettiin 1800-luvun alkupuolella. Vuonna 1926 sen alueelta löydettiin täydellinen mastodontin luuranko, joka on näytillä Clevelandin luonnonhistoriallisessa museossa.














Hautausmaa Johnstownin ulkopuolella.


Maissipeltoa

Heinät korjattu

Suurjännitelinja




Sunburyn kaupungissa oli vuonna 2010 4389 henkeä. Sekin on noin puolen tunnin päässä Columbuksen keskustasta, melkein suoraan pohjoiseen.


Alla pari kuvaa aika tyypillisestä amerikkalaisesta hautausmaasta.  Haudoilla on hautakivet, mutta muuten maa on ruohikkoa. Hautausmailla on yleensä aikakin yksi tie joka kiertää koko alueen. Sitä pitkin saa ajaa autolla - Amerikassahan joka paikkaan pitää päästä autolla.




Kirkko


Golfkentät olivat viikonlopun aikana kiireisiä. Ilma oli kaunis, vaikkakin sunnuntaina alkoi olla jo paahtavan kuumaa. Kenttiä on siellä täällä, osa yksityisiä, osa yleisiä. Itsellä tekisi mieli vain ajella ympäri kenttää golfautolla, ne ovat niin kivan näköisiä. Ja kaikki golffaajat näyttävät käyttävän niitä!



Ajaessamme Sunburystä länteen ylitimme valtatie I-71:n. Valtateitten liittymien alueet ovat yleensä täynnä huoltoasemia ja pikaruokapaikkoja, isommilla stopeilla on myös ravintoloita ja motelleja. Liikkeet mainostavat palvelujaan erittäin korkeilla kylteillä, jotta ne voi nähdä valtatieltä (ja pysähtyä jos mieli tekee esimerkiksi McDonaldsia).

Kuvan korkein kyltti kuuluu Burger Kingille.


Rekkojen tankkausasema.

Huoltoaseman mainoskyltti


Silta yli valtatie I-71:n. Kauempana motellien kylttejä.

Punainen Bob Evans -ravintolan kyltti.

KFC ja Starbucks.


RV eli Recreational Vehicle (asuntoauto) -myymälä.

Alum Creek -järvellä oli paljon väkeä. Isot moottoriveneet ovat täällä sallittuja.





Genoa Townshipin paloauto

Välillä piti pysähtyä odottamana junan menoa.

Soijapelto
Viikonloppuisin poliisiautoja näkee usein sakottamassa ylinopeudesta. Käytössä on joko tutka  tai laser. Poliisiautot parkeeraavat teitten varsilla ja taggaavat liian nopeat kuskit. Useimmiten poliisit pysäyttävät autoja valtateitten varrella, mutta Route 23 on myös suosittu.



Lauantain ajelulla sain pari kuvaa mootoripyöristä. Ihan läheltä en ole vielä saanut kuvia komeista Harley Davidsonesta, mutta tässä pari pyörää. Eikä kypäria.




Dublinin kaupunginosassa oli käynnissä Irish Festival - mikäpä parempi paikka kuin Dublin! Kaupunki perustettiin vuonna 1810, ja nimettiin yhden perustajan, John Shieldsin kotikaupungin mukaan.





Moottoritiellä linssiin tarttui vielä pari moottoripyörää.


Ja taas poliisi sai jonkun kiinni ylinopeudesta, tällä kertaa I-270 -valtatiellä (olemme poisttumisrampilla, eli emme itse valtatiellä enää. Kuva on otettu betoniväliseinän takaa):


Nyt selvisi myös kuinka monta kajakkia mahtuu yhteen peräkärryyn: ainakin 9.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti