maanantai 3. elokuuta 2015

Busted! Tai kiinni jäit!


Vanhempi koirani on aina tykännyt nukkua koirapedeillä, patjoilla tai muilla pehmustetuilla alustoilla. Nuorempi sen sijaan aina nukkui paljaalla lattialla (tai siis kokolattiamatolla) tai pehmustamattomalla paikalla, oli se sitten lattia tai koiran häkki/koppa, vaikka olisi ollut valinnanvaraa. Patjan vieressä, ei koskaan päällä.

Mieheni mukaan tämä tapahtuu, koska nuorempi on 'vicious killer' (lähinnä 'armoton tappaja'), joka nukkuu paljaalla maalla eikä tarvitse mukavuuksia, eikä niitä halua. Viime aikoina neiti, jota yhä kutsumme nimellä 'puppy' eli 'pentu' (käytöksen perusteella) on alkanut osoittaa vanhenemisen merkkejä. Ikää on JO seitsemän ja puoli vuotta, luulisi että pentumaisuus alkaa kohta (valitettavasti) kadota.

Nyt meillä on kuitenkin todiste: Neiti nukkuu pehmustetulla patjalla (ainakin suurin osa koiraa on patjalla), ja nauttii! Hah!

Tänään tuli vielä lisätodisteita (ilman valokuvia): koira meni pehmustettuun koppiin nukkumaan!

PS. koira pukkaa talvikarvaa pois, lattiat ovat helvatun karvaisia, pitaisi imuroida monta kertaa päivössä ja sittenkin olisi irtokarvaa... Lattia on siis vähän karvan peitossa. (Ja koirien karvanlähtö on aina ainakin pari kuukautta pielessä!)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti