keskiviikko 26. elokuuta 2015

Hammaslääkäri siirtyy - Lisää juustoleipää!

Koko tämän viikon olen hoitanut asioita, käynyt ruokaostoksilla ja kaikin tavoin varmistanut, että voin pysyä kotona sisällä koko ensi viikon jos naama on turvonnut ja kipeä viisaudenhampaan poiston jälkeen.

Sitten iltapäivällä soi puhelin, ja hammaslääkärin toimisto soittaa. Hammaskirurgille, joka hoitaa nämä viisaudenhampaitten leikkaukset, ja joka on paikalla vain perjantaisin, on tullut joku kiireinen perhetapaus (family emergency). Ja herra kirurgin pitää poistua maasta tämän hätätapauksen vuoksi. Jos katson oikean tohtorin tiedot verkosta, hän on kotoisin Jordaniasta, niin että matka on ihan kohtuullinen. Ja minun aikani pitää siirtää. Jippii! 

Olen pahoillani tohtorin puolesta, mutta tämä on jo toinen kerta, kun aika siirtyy. Ensimmäisestä jätettiin vain viesti puhelinvastaajaan, enkö tiedä mikä oli syy. Ja nyt seuraavaa uutta  mahdollista aikaa tarjottiin syyskuun 25. päiväksi. Mieheni on koko lomalla sen viikon (synttäriviikko), ja en halua mitään hammasleikkausta pilaamaan viikon loppua. Seuraava vapaa aika oli sitten lokakuun 9. päivä.

Niin että leikkaus on edessä, mutta reilun kuukauden päässä. Lähinnä harmittaa, kun olin jo täysin valmistautunut siihen, kertonut kaikille, ja henkisesti OK. Ja nyt pentele pitää odottaa lisää, ja tehdä valmistelut uudelleen. Purkkikeitot ja vanukkaat sentään säilyvät sinne asti, mutta kotona on tällä hetkellä banaaneja tarpeeksi pienen gorillaheimon tarpeiksi. No, pitää laittaa niitä pakastimeen. Muussata ne aioin kuitenkin ja syödä lusikalla.

Comfort food tulee nyt tarpeeseen.. Laitoin lisää grilled cheese -juttuja,. nyt vain enemmällä juustolla! All hail Pepperjeck! Tämän paistoin grillipannulla, kun tavallinen pannu oli tiskissä enkä viitsinyt alkaa tiskata sitä vain tätä varten.   Tulipahan nätti paistojälki pintaan.

Mutta tosissaan vieläkin potuttaa.. olisi vissiin pitänyt huutaa puhelimeen, mutta eihän se ole toimistoväen syy.. Ja olen liian kiltti. Sanon vain, että joo, no problem, thank you!

Huokaus..





Melkein syöty....

2 kommenttia:

  1. Onko yksityisen hammaslääkärin vastaanotto?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, täällä surinpiirtein kaikki hammaslääkarit ja muut lääkärit ovat yksityisiä. Se, minkä verran maksat, ja kuka on hammaslääkärisi riippuu vakuutuksesta.

      Meidän vakuutuksessa on tietty verkosto hammaslääkäreitä, joista pitää valita (ja lääkärin vaihtaminen on hankalaa, kun kukaan ei tunnu haluavan uusia potilaita.) Jos haluaa lekurin oman verkoston ulkopuolelta, pitää valita kalliimpi vakuutusmaksu ja suunnitelma, jonka kanssa on enemmän vapautta.

      Olen ollut tähän hammaslääkäripaikkaan tyytyväinen tähän asti, mutta nyt tämä on siis jo toinen ajan siirto! Jos olisin töissä ja ottanut lomapäiviä toipumista varten, olisin kyllä raivoissani. Nyt vain vähän harmittaa kun oli jo suunnitelmat toipumisajasta valmiit ja jääkaappi ja kaapit täynnä pehmeää syötävää.

      Poista