keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kuvia: Jet Contrails


Aamukävelyllä tänä aamuna taivas oli melko kirkas, ja oli helppo erottaa pari suihkukoneen tiivistymisvanaa eli jet contrailia. Jäljet kulkivat itä-länsisuunnassa, eli luulisin, että toinen  kone oli matkalla New Yorkiin, toinen lähtenyt sieltä. Kartalta katsoessa näkee, että New York on melkein suoraan idässä Columbuksesta. Viivasuoraan idässä on Philadelphia, mutta koneita tulee ja menee varmasti enemmän New Yorkista. Toisaalta myös Washington D. C. on melko suoraan meistä idässä. Joka tapauksessa tästä Columbuksen yli kulkee paljon kotimaanlentoja.

Ja ehkä toinen on menossa tai tulossa Cincinnatista. Cincinnati on puolestaan meistä länteen, ja se on Delta-lentoyhtiön 'hub', eli pieni keskuspaikka, jonka kautta useat lennot kulkevat. Kuvissa näkyy myös matalalla oleva kolmas vana, joka kulkee sitten pohjois-eteläsuunnassa. Liekö matkalla Clevelendiin, tai sieltä tulossa.

Tänään olisi aika mukava lentosää. Pilviä on, mutta ihan ohut utukerros. Itselläni on lentopelko, mutta kuitenkin tykkään katsella maisemia jos joudun olemaan lentokoneessa. Paniikki yleensä iskee kun ollaan pilvikerroksen sisällä, ja  kone alkaa kaartaa. Silloin meikäläistä alkaa huimata, ilmansuunnat menee sekaisin ja puristan käsinojia rystyset valkeina. Drinkki, kiitos!

Nämä kolme ensimmäistä kuvaa on otettu kamera kohti itää.



Pari kuvaa kohti kaakkoa yläviistoon. Pieni kuu pilkistää taivaalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti