torstai 27. elokuuta 2015

Juuuuustoja! Costcon valikoimaa, plus muutama jo kotona ollut juusto

Kävin Costcossa, ja päädyin selailemaan juustovalikoimaa, kun nyt olen koukussa grilled cheese -leipiin! Paljon on valinnanvaraa. Tässäpä suurin osa tarjolla olecista palajuustoista. Raasteena on lisää, mm. tavallista mozzarellaa ja cheddareita.






























Nämä lopiut löytyvät omasta jääkaapista:






2 kommenttia:

  1. Minkä verran syöt juustoa päivittäin ja mikä rasvaprosentti?

    Täällä on Lidlissä myytävänä edullisia saksalaisia juustoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juustoa en syö joka päivä, nyt vain tässä viikon sisällä iski grilled cheese -himo, kun mietin pehmyttä syötävää viisaudenhampaan poiston jälkeen (joka siis nyt siirtyi lokakuulle).

      Leivän päälle en laita juustoa, enkä myöskään kototekoisiin hampurilaisiin. Kun syön, on se valitettavasti ihan rasvaista, en tiedä rasvaprosenttia. Ehkä kerran kuussa laitan kotona pizzaa, siihen tulee mozzarellaraastetta. Muuten normaalioloissa juustoa tulee syötyä harvoin. Yritän syödä enemmän, kun lekuri halusi kalsiumia ruokavalioon, enkä juo maitoa.

      Kerran, pari vuodessa laitetaan juustofondueta! Nam!. Joskus iskee myös sinihomejuuston himo, silloin ostan Amish Blue cheesea, se on kai lähinnä Aurajuustoa, mietoa. Sitä sulatan ja syön paljaaltaan..

      Joskus tulee kuitenkin juuston himo, niinkuin nyt! Ostan ihan kokorasvaista, en kevytjuustoja. Nyt on kotona Pepperjackia, siitä tykkään. Joskus myös pitää saada tuota savustettua Goudaa. Saa nähdä milloin saan korkattua sen, ja muut juustot. No, Muensterista tykkaan, sitä varmaan laitan leivän päälle ensi viikolla.

      Muut juustot säilyvät buoteen 2016 asti, ne taidan säilyttää kunnes saan varmasti sen pahuksen viisaudenhampaan poistettua!

      Poista