maanantai 16. marraskuuta 2015

Mielenkiintoinen hampurilainen: B-Spotin 'Porky'

Porky!

Olen postannut kuvia B-Spot -ravintolan hampurilaisista jo kerran aikaisemminkin. Kävimme siellä lounaalla viime viikolla, kun keskiviikko ole sotaveteraanien päivä, ja miehellä vapaapäivä. Mies päätti kokeilla jotain vähän erikoisempaa (minä tilasin saman Thin Lizzyn kuin edellisellä kerralla, ja oli namia!) ja tilasi Porky-nimisen purilaisen.

Ruokalistan mukaan siinä on itse hampurilaispihvin päällä pulled pork'ia eli onko se nyt Suomeksi revittyä possua? Jotta purilaisesta ei tulisi liian ohutta, tämän päällä on coleslaw-kaalisalaattia ja barbequekastiketta.  Coleslaw on silputtua keräkaalia ja majoneesikastiketta.

Annos oli tuhti! En maistanut, vaikka mies tarjosi. En itse ole kovin suuri pulled porkin ystävä, ja oma annokseni oli ihan tarpeeksi suuri lounaaksi. Hampurilaisten kaveriksi tilasimme Lola-ranskalaisia, jotka on maustettu rosmariinilla, ja sipulirenkaita.n Edelleen parhaat ranskalaiset, mitä olen ikinä syönyt! Sipulirenkaat olivat vähän pettymys. Ne olivat aika paksuja ja raskaita. Ihan hyviä, mutta tarvitsivat myös suolaa kaveriksi. Ihan kahdestaan emme näitä side dishejä nauttineet, keskiviikkoinen lounaskaverini, paras ystäväni Deb oli mukana, ja kolmistaankaan emme edes saaneet kaikkia ranskalaisia ja sipulirenkaita syötyä.

Lola-ranskalaiset

Tuhteja sipulirenkaita
Ihan mielenkiintoinen kokeilu lounaaksi. JA LIIKAA RUOKAA! Hyvä puoli ole se, että emme tarvinneet päivällistä sinä iltana. Laitoin meille iltaruuan sijaan pienet Caesar-salaatit, ja sekin oli jo melkein liikaa.  Olo oli täysi vielä seuraavana aamuna. Ja minä söin vain ihan tavallisen purilaisen. Mies varmaan pärjäsi Porkyn voimalla pari päivää...

6 kommenttia:

  1. Hei! Olen täällä suomessa ostanut tuota pulled porkia Lidlistä. Hyvää on.

    On kyllä maukkaan näköinen tuo 'Porky'

    hampurilainen ja nuo ranskalaiset ja sipulirenkaat.

    Ei voin monta kertaa kuukaudessa herkutella kun kolesteroli arvot koholla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu mulla kolesterolin kanssa. Me yleensä vain kerran kuussa herkutellaan isosti, tosin tässä kuussa taitaa tulla mässäiltyä enemmän, kun on Kiitospäivä tulossa. Kalkkuna itse nyt ei ole rasvaista, mutta lisukkeita on paljon!

      Joskus on vaan ihana syödä hyvin ja nauttia! :)

      Poista
    2. Minä syön kanssa usein kalkkunan ja broilerin lihaa.

      Herkkuja tekee koko ajan mieli syödä:)

      Poista
  2. Voi nam tulee vesi taas kielelle .

    VastaaPoista
  3. Ulkosuomalainen minäkin. Nyt 25 vuotta Berliinissä. Sitä ennen 10 vuotta eri puolella maailmaa. Blogisi on erittäin hyvä ja sympaattinen. Jatka samaan tahtiin. All the best from here,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Itse harmittelen sitä, että en matkustellut koskaan Euroopassa. Olisi ollut paljon näkemistä ja kulttuuria, ja nyt harmittaa. Mutta minkäs teen, tykkään kyllä Amerikasta kovasti, ja olisihan täälläkin valtavasti näkemistä. Nyt vain koirien takia ei ole tullut matkusteltua. Ehkäpä joku päivä! :)

      Poista