sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kaupoissa näkyvää: Halloween (Meijer)


Meijer-kaupan Halloweenosasto oli vielä kesken viime kauppareissulla, mutta aika lailla tavaraa oli jo esillä.  Kurpitsat, lepakot ja luurangon ovat tyypillisä Halloween-koristeita. Jos et halua kaivertaa kurpitsaa kuistillesi, myynnissä on paljon tekokurpitsoja. Osassa on lamppu sisällä, joko paristokäyttöinen tai pistorasiaan pistettävä.  On myös keraamisia kurpitsoja, joiden sisään on turvallista laittaa oikea kynttilä.

Tässä jutussa on lähinnä kuvia Meijerin valikoimasta, joka kyllä myös kasvaa lähiviikkoina.  Tänä vuonna pitää ostaa lisää violetteja valoja. Minulla on muutama paristokäyttöinen, mutta haluan lisää. Itse en kamalasti koristele Halloweenia varten, mutta laitan valoja sinne sun tänne. Valoissa violetti ja oranssi ovat ne Halloweenin värit. Parasta olisi kuitenkin ostaa vasta Halloweenin jälkeen, kun alennukset ovat 75 prosenttia.


Lyhtyjä.

Valosarjoja ja lyhtyjä.














Erilaisia Halloweenasuja on tytöille, pojille ja aikuisille. Tavaratalojen asusteet ovat aika halpoja, koko setin saa halvimmillaan parillakymmenellä dollarilla. Halloween Mart -nimisiä kauppoja ilmestyy syksyllä ostoskeskuksiin. Ne vuokraavat yleensä tyhjinä olevia liiketiloja, ja viipyvät paikalla Halloweeniin asti.

Pikkutyttöjen asuja

Pikkupoikien asuvalikoimaa



Meijerin aikuisten asukokoelma ei ollut vielä vaikuttava.  Voi pukeutua banaaniksi tai nakkisämpyläksi.  Komeampia asuja tulee Meijerissäkin kyllä vielä myyntiin. Lisäksi myyntiin tulee peruukkeja, tekokynsiä, ripsiä, mustaa huulipunaa, pirunsarvia ja muuta lisäkamaa. Niistä otan kuvia kunhan hyllyt ovat täynnä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti