keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Aasiassa tosiaan tykätään Muumeista!

Eilen pitkän ajelun varrella oli upea aasialainen supermarketti, jossa olen aikonut käydä jo pitkään. Se vaan on toisella puolella kaupunkin, enkä ole viitsinyt ajaa sinne. Ja nyt se muuttuu! Olisin voinut viettää siellä aikaa tuntitolkulla. Valitettavasti nyt oli mies mukana, niin että en halunnut hänen kärsivän kovin kovasti, ja kiersin kaupan suhteellisen pikaisesti. Ostoksiakaan ei tullut kuin yksi pieni korillinen! Hyvä minä taas. Ensi kerralla kyllä täyttyy ainakin yksi ostoskärry. Mies oli huvittunut, kun olin kaupasta enemmän innoissani kuin Hocking Hillsistä tai The Wildsistä.  Mutta rakastan eksoottisia ruokatuotteita, etsin verkosta autenttisiä aasialaisia reseptejä, enkä onnistu kunnolla, kun ei ole aitoja ainesosasia. Mutta nyt on paikka mistä niitä saa!

Kuvia tuli otettua paljon. Loppujen postaus jää ensi viikolle, mutta tässä kuva muumikarkeista. Kassajonossa sattui silmään ilmeisesti jogurtilla päällystettyjä hedelmäkarkkeja. En ostanut, kun maksoi yli kolme dollaria aski. Ja vieressä oli ksylitolipurkkaa. Ksylitolia olen ostanut verkkokaupoista, mutta en ole koskaan nähnyt sitä missään varsinaisessa liikkeessä. No, täältäpä sitäkin saa, vaikka sekin oli turhan hintavaa. Mahtava paikka joka tapauksessa!


4 kommenttia:

  1. Hei! Missä täällä Columbuksessa sijaitsee ko. supermarketti? Olisi kiva käydä vierailulla! Löysin juuri blogisi. Kiva lukea muiden suomalaisten kokemuksista Columbuksessa - meitä kun ei tunnu täällä kauheasti olevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kuulla toiselta Columbuksen Jenkiltä! kauanko olet ollut täällä?

      Myymälä on Olentangy River Rodin ja Bethel Roadin kulmassa olevalla ostosalueella, nimeltään Olentangy Plaza Shopping Center. Ei kauhean kaukana OSUn kampuksesta, lähellä 315:ta.

      Ostarissa on ainakin Micro Center. CAM on ihan Bethel Roadin vieressä, kauimpana Olentangy River Rioadista. paikalla taisi aikanana olla BIg Bear -kauppa, jos alue on tuttu ja olet asunut täällä pitkään!

      Heillä on myös pienet verkkosivut, joissa on kartta:

      http://www.huaxin.us/english/locationE.htm

      Ehdottomasti visiitin arvoinen! :)

      Mukavaa viikonlopun alkua, kiva kun käväisit sivuillani! :)

      Poista
  2. Kiitos vinkeistä; pitää käydä visiitillä! Vaihtelu voisi virkistää, viime aikoina kun ostosreissut ovat suuntautuneet lähinnä Morse Roadin suuntaan ja Saragaan. Keväällä "löysimme" myös Aldin - miten iloiseksi voikaan tulla Lidl-tyylisestä supermarketista. :D

    Olen asunut täällä nyt vuoden verran, ja viihtynyt kyllä todella hyvin.

    Kivaa viikonloppua sullekin! Kiva, kun kirjoittelet noin ahkerasti - blogi menee ehdottomasti kirjanmerkkeihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saragassa en ole koskaan käynyt, ohi olen ajanut aikanaan työmatkoilla. Pitänee käydä katsomassa, Morse Roadin liikenne ei vaan yleensä huokuttele!

      Jungle Jimistä olen kuullut! Mieli tekee käydä! Cincinnatissa on myös Ikea, en ole sieläkään koskaan käynyt. Tänne se on kuitenkin tulossa, Polariksen alueele, muistelen että ensi kesänä alkaa rakennustyöt.

      Kiitos samoin, hyvää viikonloppua. Kiva kun tykkäät blogista! Joskus on jutun aikeet vähissä, mutta kirjoittelen kaikesta pienestä, laidasta laitaan. Ensi viikolla tulee paljon kuvia siita Aasialaisesta marketista! :)

      Poista