perjantai 4. syyskuuta 2015

Pieni kiitos tässä valissä

Kiitos kaikille lukijoilleni. Tiedän, että teitä ei ole paljon, mutta jo muutama jokapäiväinen lukija tekee tästä vaivan arvoista! 

Olen aina tykännyt kirjoittelusta, ja vaikka blogiteksteistäni tulee usein tylsiä tietopaketteja, silti nautin blogin kirjoituksesta. Ja bonus on, että saan kirjoitettua suomeksi!

Välillä kihisen innosta, kun saan hyvän kuvan, tai keksin kivan aiheen kirjoitukseen. Tavallisessa elämässä olen aina ollut hyvin ujo, hiljainen ja sisäänpäinkääntynyt. Mikä on vähän outoa, kun ajattelen ammetejani.. Kaikissa niissä on pitänyt olla tekemisissä ihmisten kanssa ja olla erittäin ulospäin suuntautunut. Ja töistäni nautin (vaikka en tässä nyt ala tarkemmin kertoa mitä olen tehnyt), mutta ne tuntuivat olevan kuin näyttelijän rooleja: aamulla laitan iloinen, innokkaan, ulospäinsuuntautuneen, puheliaan ja vilkaan ihmisen roolin päälle, ja työpäivän jälkeen sitten palaat tuttuun suojakuoreen. slti hyvien tuttujen kanssa minä olen se äänekkäin.

Joka tapauksessa nautin blogin kirjoituksesta. Se saa minut huomaamaan asioita, jotka ovat täällä jo alkaneet näyttää ihan tavallisilta. Kiitos siis myös kysymyksistä! En aina edes enää huomaat, että jokin asia ei ole tuttu suomalaisille.

Tätä blogia postaan sekä Seiska-Liveen, että tänne blogspotiin. Aihe/juttu kummasakin on yleensä ihan sama, mutta tänne postaan enemmän kuvia, ja myös asiaa joka liittyy kuviin.  Kummassakin paikassa on katsojia ja kommentoijia. Kiitos molempiin päihin! Nyt laitan tämän jutun vain blogspotiin, ettei Seiskassa aleta tuumata että kalastelen kehuja ja katsomisia! Blogeistani en saa rahaa, ei täällä ole edes  maksullisia ilmoituksia, enkä ole rahan perässä.  Lukijoista tykkään, ja kommenetista, ja yritän parhaani mukaan vastata myös kommentteihin.

Kiitos kaikille! Syksyn myötä alkaa olla enemmän kiinnostavia aiheita postailla!

5 kommenttia:

  1. Huomenta täältä suomesta! Minusta on mukava lukea näitä sinun juttuja ja katsella kuvia.

    Toisiaan aina sitten myös kommentoin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta! Kiitos, kiva kuulla. Myös kommentit aina tekevat iloiseksi! Ja nyt aamukahvin keittoon.. :)

      Poista
    2. Täällä juodaan jo iltapäiväkahvit:)

      Poista
  2. Terveisiä Hämeestä! Sinulla on todella kiva blogi! Tykkään! Mukavaa syksyä sinne rapakon taakse! Uusia juttujasi odotellessa, Milly

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oikein kiva kuulla! Suomessa on ollut intiaanikesä tällä viikolla, niin että nauttikaa siellä niin kauan kuin sitä kestää! Täällä vihdoin viilenee.. mutta myös sataa. Mutta syksy on ihanaa aikaa, ja edessä on paljon jutunaiheita! :)

      Poista