lauantai 25. kesäkuuta 2016

Postauskatko

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä salama iski jonnekin tosi lähelle. Kärvensi aika lailla elektroniikaa, vaikka meillä oli se surge protectoreitten takana. Yksi seinäpistoke oli myös kärventynyt, ja sen mukana kolmasosa talon valoista ja pistorasioista ei toiminut. Eilen kävi sähköteknikko  tänään kaapeliyhtiön mies. Sähköt toimivat nyt kunnolla, samoin kaapelimodeemi ja internettikin. Puhelinlinjat ovat kärventyneet jossain seinässä, niitten kanssa menee aikaa. Autotallin oven sensorit kärventyivät myös, ne laitan uusiksi, kunhan ehdin hakemaan uuden parin Home Depotista.

Juttuja en nyt ehdi kirjoitella, mies yrittää selvittää kuinka suuret vahingot tulivat.. Kuulemma kaksi TiVon digitaalivideonauhuria kuoli, parista tietokoneesta network cardit, ja jotain muuta home networkin sisällä. Eli voi kestää aikansa ennen kuin kaikki on OK. Ja vakuutusyhtiöön pitää soittaa...

Hyvää juhannuksen jatkoa kaikille! Vastailen kommentteihin ja alan kirjoittaa blogia ensi viikon aikana!

2 kommenttia:

  1. Aikas rajulta kuullosti tuo salamointi vaurioita ajatellen. Toivottavasti pian kaikki taas toimii.

    Sellaisina hetkinä kun sähköt menee tai elektronikkaa hajoaa, huomaa miten riippuvaiseksi sitä onkaan tullut ns. urbaanista meiningistä.
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tuntui, että ei tiedä maialmantilanteesta mitään, kun en lukenut netistä uutisia. Kännykällä kävin katsomassa headlineja, mutta en jaksa lukea paljon uutisia pieneltä näytöltä. Mutta tulipa luettua paljon, vaikkakin Kindlen kautta :)

      Poista