torstai 16. kesäkuuta 2016

Kuvia viime viikonlopun ajelulta


Kesäisiä kuvia viime viikonlopulta. Ajoimme ensin Columbuksesta itään, ohi Lynd's Apple Farm -omenatarhan. Omenapuitten vieressä olevalta niityltä oli heinä jo paalattu. Olimme sen verran kaukana ja vilahdimme omenapuitten ohi, en nähnyt alkaako niissä olla jo omenan alkuja.  Itse myymälä on joko kiinni näin alkukesästä, tai on hyvin, hyvin hiljaista.





Pelloilla kasvaa täällä yleensä joko maissia tai soijapapuja, ja ne ovat jo hyvässä kasvuvauhdissa. Pari peltoa näkyi, joilla kasvaa todennäköisesti ohraa.







ohrapeltoko?

Kesäisin talonrakennus, tietyöt ja paikkojen kunnostukset ovat vauhdissa myös tällä mantereella.



Ajoimme ohi Hoover Reservoir -patojärven. Sen rannalla on ihan nätti ravintola, joka on ollut valitettavasti tyhjillään jo toista vuotta.  Sen ensimmäinen inkarnaatio oli nimeltään Hoover Grill, ja tuntui, että hyvien grilliruokien sijään se keskittyi mymään kalliita drinkkejä järven puoleisella terassilla.  Siellä ehdimme käydä yhden kerran.

Hoover Grill sai sitten uuden omistajan, ja nimeksi tuli Bel Lago. Tämän puljun omistajat päättivät nostaa hintoja tuonne Steak House -ravintoloitten tasolle. Ja ruoka ei ollut niin hyvää.  Muistan vain, että hirvitti katsoa ruokalistan intoja, ja sitten eteen tuli mieleenpainumaton annos. Yleensä muistan, mitä söin ensimmäisellä kerralla uudessa ravintolassa. Mutta ei kummassakaan versiossa tästä ravintolasta. Muistelen, että söin pizzaa. mutta en edes muista, oliko se Hoover Grillissä vai Bel Lagossa.

Nyt paikka on siis tyhjillään. Sääli.

Ben Lago etsii uutta omistajaa.
Patojärvellä oli paljon purjeveneitä. Vinosti Bel Lagoa vastapäätä on pieni pursiseura, ja se järjestää kesäisin purjehduskursseja. Kauniina viikonloppuina pursiseuran edustalla pyörii aikamoinen parvi aloittelijoita oppimassa purjehduksen saloja.



Seuraava järvi, Alum Creek lake oli täynnä veneitä. Täällä saa kulkea suuremmillakin moottoriveneillä, eikä ole nopeusrajoituksia. Hoover Reservoirista otetaan juomavettä, eli siellä on rajoitukset esimerkiksi veneen moottorin koolle. Moottorilliset veneet ovatkin yleensä vain kalastajien käyttämiä ja kulkevat hitaasti.

Alum Creekin -järven käyttäjät kaahailevat sitten vauhdilla pitkin järvenselkää. Kauempana näkyvässä poukamassa on kesäisin aina paljon veneitä ihan parkissa. En tiedä mitä siellä tapahtuu, siksi kutsummekin sitä Secret Boat Societyksi. Ehkäpä siellä vain kalastetaan. Paljon veneitä on kuitenkin lähekkäin.



Taustalla Secret Boat Societyn kokoontuminen.


Maissipelto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti