keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Nicon viikkokatsaus


Tänään käytiin taas eläinlääkäriasemalla, kyseessä oli ihan tällainen 'social visit', eli moikattiin kaikkia paikalla olleita, käytiin puntarissa ja Nico uskalsi jopa käydä katsomassa pelottavaa teräksistä tutkimuspöytää.  

Pikkuinen koira painoi tänään 24 paunaa, eli 10,9 kiloa. Painoa on tullut vähän reilussa  viikossa siis melkein kaksi kiloa lisää! Pitänee vähentää palkkioiden määrää.. Olemme treenanneet, ja koiranameja kuluu, ehkä vähän pienempiä nameja jatkossa. Mutta pentu kasvaa, ja syötän hyvää ruokaa. Wellness-merkin large breed puppy food  -ruokaa nykyisin.

Toinen korva on taas alkanut lupsottaa söpösti. Välillä se kyllä nousee ihan pystyyn, mutta lerpahtaa sitten.  Eiköhän se nouse pysyvästi jossain välissä. Ikää Nicolla on nyt melkein 12 viikkoa, eli koiralapsi vieläkin.





4 kommenttia:

  1. Hänestä tulee vielä iso ja komea!
    Tuli mieleen tuosta kun kyselin tuolla alempana tuota saksanpaimenkoiran painoa ja kerroit että Susi oli poikkeuksellisen suuri tyttökoiraksi. Oliko Susilla ja Kimillä suuri kokoero keskenään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimi painoi tuossa 36 kiloa, ja oli varmaan viisi senttiä matalampi säkäkorkeudeltaan. Ihan siis normaali saksanpaimenkoira, mutra minun silmissäni näytti pieneltä.

      Kävelyilla joskus, kun olin vain Kimin kanssa, ihmiset sanoivat 'onpa iso koira!' Ja aina tuli mieleen että tämäkö muka suuri koira?? Ja sitten piti muistuttaa itseäni, että Kimi oli ihan kunnon kokoinen.

      Mutta Susi oli sen varren suuri, että väki joskus väisti toiselle puolelle katua, kun näki meidän, ihan varmuuden vuoksi. Susi oli iso, mutta kiltti :)

      Poista
    2. :)

      Toivotaan että Nicosta tulee suuri :) Suuret koirat on upeita!

      Poista