torstai 9. kesäkuuta 2016

Nico pallon kanssa takapihalla



Takapihalla on kiva leikkiä, varsinkin nyt, kun ruoho on vastaleikattua.  Pallon pelaaminen sujuu jo suhteellisen hyvin. Nico tuo sentään pallon lähelle, vaikka ei vielä sitä ihan jalkoihin tuo. 

Kuvia on paljon, ja lopuksi neljä erillistä videota.







































4 kommenttia:

  1. Teillä on hieno takapiha! Tosi suuri! Kelpaa tessulaisen leikkiä :) Oletteko jo päässeet tutustumaan muihin koiriin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vielä ei valitettavasti olla päästy tekemisiin muitten koirien kanssa. Menee vielä kuukausi, ennen kuin Nicolla on kaikki rokotukset. Eläinlääkärin mukaan mihinkään julkisille paikoille ei uskalla mennä ennen tätä.

      Naapurissa on arka hkoira, iso labradorin näköinen, mutta kuulostaa verikoiralta! Sitä ollaan tuijoteltu aidan läpi, mutta iso koira ei uskalla tulla lähemmäksi, ja sen ulvova haukku vähän pelottaa meidän pienokaista.

      Mutta eiköhän tässä kohta tutustuta. Ystäväni Deb aikoo tuoda koiransa kylään, se on rokotettu ja turvallinen :)

      Ja kun rotokukset on kunnossa, aletaaan käydä yhdessä lemmikkieläinkaupssa, siellä on lauantaisin puppy play time! :)

      Poista
    2. Kuulostaa hyvältä tuo puppy play time :) Koiranpennuille kiva kun saavat painia ikäistensä kanssa (vanhemmilla koirilla ei välttämättä aina huumorintaju varmaan saata riittää) ja onhan se varmasti ihanaa nähdä paljon koiranpentuja :) Suomessa en ole ainakaan kuullut että olisi vastaavaa?

      Poista
    3. Odotan kyllä innolla tuota play timea.. toivottavasti kaikki sujuu hyvin! Ja toisessa lemmikkiketjussa on puppy kindergarten -leikkikoulu, sinnekin pitää ilmoittautua!

      Poista