tiistai 21. kesäkuuta 2016

Nicon viikkokulumiset


Tässäpä jokunen kuva Nicosta vajaan viikon tauon jälkeen. Viime viikon lopulla iski päälle uupumus, varmaan tämän pitkäaikaisen univelan vuoksi, enkä saanut yhtään blogipostausta aikaiseksi. 

Nico jaksaa hyvin. Eilen käytiin taas punnituksella. Epäilinkin viime viikon vaakalukemia, kun ne taisivat näyttää 35 paunaa (16 kiloa). Sen mukaan yhden viikon aikana olisi tullut lisäpainoa 9 paunaa, eli 4 kiloa, mikä tuntuikin aika hurjalta. Eilisessä punnituksessa sitten lukema oli 33,5 paunaa (n. 15 kiloa).

Eli en usko, että tässä viikon aikana olisi laihduttu, 35 paunaa vain oli väärin. Tuollainen lattiavaaka ei aina näytä oikein, jos siihen astuu vähän hassusti. Ja kyllä Nico on tällä viikola painavampi kuin viime viikolla. Nyt olisi ollut jo aika urakka kantaa koiraa autosta sisälle eläinlääkäriin, sen verran iso se oli jo, kun nostin sitä autoon ja autosta. Ja rimpuileva. Mutta onneksi hihnassa käveleminen alkaa jo sujua aika nätisti.

Maitohampaat alkavat varmaan kohta vaihtua pysyviksi, ainakin puruvimma on yltynyt. Isot luut saavat aika kyytiä, narske vain kaikuu. Jutun lopussa on video, jossa Nico leikkii uuden 'lelunsa' kanssa ja heittelee sitä. Ostin pennuille tarkoitettuja teething ring -luita, joiden pitäisi 'hieroa särkeviä ikeniä ja lievittää kipua ja epämukavuutta'. Ainakin niillä on mukava leikkiä!

Videolla näkyy myös kodin tämän hetkinen tilanne: joka paikassa on koiran leluja. Kaikki mahdollisesti houkuttelevat asiat ovat joko pahvin takana, tai nostettu ylös. Lattialla on puppy pads -alustoja ja irtokarvaa. Pentukarva on alkanut irrota vaudilla!

Ensimmäisissä kuvissa löhöillään sohvalla, Nico miehen hellässä huomassa.












Luun heittelyä videolla:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti