sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Leppoisa helleviikonloppu



Alkuviikon viileyden jälkeen helteet ovat alkaneet. Eilen mittari näytti 92 F-astetta eli noin 33 Celsiusta, ja ilma oli myös tukalan kostea. Onneksi sain nurmikon leikattua jo keskiviikkona. Nicokin on tuntunut ihmettelevän kuumuutta, eikä viihdy pihalla. Yritin pelata palloa, mutta parin heiton jälkeen se ei enää kiinnostanut, vaan alkoi sisälle pyrkiminen.
 
Sisällä on sentään mukavan viileää. Nico viihtyy edelleen sohvalla, ja vääntyy sinne aina, kun silmä välttää. Kokoakin on koirulilla jo sen verran, että sohvalle pääsee helposti. 

Tänään sunnuntaina Nico täyttää 13 viikkoa, ja alkaa jo näyttää teini-ikäiseltä: pitkä ja laiha vaikka syö kovasti. Tiistaina on taas eläinlääkärin vuoro, silloin nähdään paljonko on painoa. Lekurissa laitetaan myös pari rokotusta, nyt myös täällä pakollinen vesikauhurokotus.

Pentuvilla on alkanut lähteä vaudilla, ja sitä on joka paikassa. Alkuviikolla pitää yrittää imuroida, saa nähdä miten sen kanssa käy. Edellisellä kerralla, kun käynnistin imurin, Nico pakeni kaukaisimpaan löytämäänsä nurkkaukseen, ja kutisti itsensä noin postimerkin kokoiseksi. Koiraparka! Jospa se alkaa tottua, pitää imuroida ihan vähän kerrallaan.











Illalla nukkumapaikka oli taas venttiilin päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti