lauantai 9. heinäkuuta 2016

Kesäkuvia, osa 2



Lisää kuvia heinäkuun alun ajelulta.  Alkupään kuvat ovat Scioto-joen varrelta, Dublinin kaupungin pohjoispuolelta. Sitten pari kuvaa itse Dublinin alueelta ja kotimatkalta.

Scioto-joen pohjoisosassa talot eivät ole suoraan joen varrella, vaan tien toisella puolella, yleensä pienen mäen päällä. Eli näköala on kuitenkin kohti jokea. Sekaan mahtuu uusia ja komeita sekä vanhempia taloja.







Kun ollaan lähellä Dublinia, Lontooseenkaan ei ole kovin pitkä matka. Vain 34 mailia!






Scioto-joen poukama:




Dublinin puutarhamymälässä oli vilinää.



Dublin oli täynnä kauniita kukkaistutuksia asuinalueitten edustoilla ja puistoissa.















Midwestern Auto Groupin lähellä osui silmään nätti Ferrari.



Kehätie 270:n varrella näkymät eivät sitten olleet yhtä nättejä.  Kuvissa olleen menossa kohti vielä kesken olevaa 270:n ja State Route 23:n liittymien uusimista.




2 kommenttia:

  1. Mahtavia maisemia Teillä siellä. Kaikki blogit luettu ja katsottu kuvat, kommentoida en ole jaksanut. Nico on onnenpoika kun pääsi Teidän hoiviin. Kasvatat ja hoidat hienosti Nicoa, paremmin kuin moni edes ihmislastaan!!!!!! Ettekä viinan kans läträä vkonloppuja vaan ajeluilla käytte. Hienoa Mia :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Toivottavasti Nicosta kasvaa hieno koira. Kaikki koirat ovat olleet valtavan rakkaita. Kun lapsia ei onnistuttu saamaan, on edes näitä karvaisia lapsia, joita sitten hemmotellaan jo vähän liikaa välillä!

      Poista