maanantai 25. heinäkuuta 2016

Bad koira!


Nico on viime aikoina ollut huonokäytöksinen ihmisten ruoka-aikaan. Olen laittanut ruokapöydän eteen pahvilaatikon osia esteeksi, ettei Nico pääse päydän eteen tai alle, silloin kun haluamme olla rauhassa. On helpompi, kun koira ei kiipeile syliin/sohvalle/pöydälle, vaan odottaa esteen takana. 

Viikonloppuna oli tosi helteistä, ja lämpötila oli yli 25 astetta jo aamuvarhaisesta. Kävimme vähän lyhyemmällä lenkillä, joten kai valitettavasti Nicolla oli ihan liikaa energiaa (pelasime pihalla kyllä palloa ihan urakalla, mutta se tapahtui myöhemmin illalla).  Katsoimme miehen kanssa telkkua ennen illallista. Nico oli pahvien takana, kunnes...

Kerta se on ensimmäinenkin. Joo, nostetaan koira pöydälle! Tai koira nosti itse itsensä.. Huokaus.. Ja sitten tästäkin huonosta tavasta pitää kouluttaa pois! 

Harmi, että koko juttu oli niin hassu, että minä ja mies naurettiin kippurassa. Koira kieppui pöydällä.. Yritä siinä vakavalla naamalla ja äänellä komentaa koiraa pois. Huokaus...

Mutta tosissaan. Koira oli lattialla yhtenä hetkenä,  pöydällä seuraavana! Nyt pahvit ovat korkeammat, ja pidän Nicoa silmällä.





2 kommenttia:

  1. Onpa Nico kasvanut ja niin komea.Meinaako Nico näyttää kuka on isäntä talossa :)

    VastaaPoista