perjantai 29. heinäkuuta 2016

BJ's Brewhousen antimia


Viime viikon lauantaina iski taas vaihteeksi migreeni. Uudet lääkket tepsivät kipuun, mutta olo oli kuitenkin aika huono koko loppuviikonlopun, eikä tehnyt mieli kokkailla. Niinpä haimme takeouttia BJ's Brewhouse -nimisestä ravintolasta. 

Yleensä suosikkimme on BJ:n pannupizza, joko ravintolassa nautittuna, tai kotiin haettuna. Nyt jätimme  tavallisen pepperoni-pekonipizzan väliin, ja kokeilimme jotain muuta.

Itselleni valitsin Triple Decker -sandwichin, jossa on viipaloitua paahtopaistia ja kalkkunaa,  kinkkua, tomaattia, lehtisalaattia, majoneesia, sinappia ja cheddar- ja provolone-juustoja. Normaalisti provolonen tilalla olisi  Emmental-juustoa, eli täkäläisittäin Swiss Cheeseä, mutta vaihdoin sen provoloneen, kun en tykkään emmentalista. Koristeena oli suolakurkkua, mikä sopi mainiosti, tykkään siitä paljon. Lisäksi mukana tuli ohuita, rapeita ranskalaisia.

Leipiä tuli yllättäen kaksi. Yhdessä plus ranskalaisissa ole enemmän kuin tarpeeksi, niin että toinen jäi alkuviikon lounaaksi. Ja oli maistuva vielä maanantainakin.







Mies tilasi Portabello- Swiss -hampurilaisen. Kuvissa se ei näytä kovin kauniilta, lähinnä kaksi ruskeahkoa klönttiä. Mutta juustolla päällystetyn hampurilaispihvin päällä on iso portobellosienen lakki (tämän saa myös lihattomana versiona, eli pihvi pois, ja tilalla on vain suuri portobello). Maku oli kuulemma oikein hyvä.

Ihan mukava lauantai-illan ruoka, ja helppo tilata, kun senkin saa tehtyä Internetin kautta. Kotiinkuljetusta ei sentään ole, eli mies käväisi hakemassa.

Ilman yläsämpylää hampurilainen ei ole kovin houkuttelevan näköinen, mutta maistuva!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti