maanantai 1. tammikuuta 2018

Hyvää Uutta Vuotta 2018!



Postauksia ei juuri tullut vuonna 2017. Saa nähdä miten paljon jaksan tänä vuonna. Kuvia olen kyllä ottanut, mutta itse postausten aiheet ovat tuntuneet olevan vähissä. 

Välillä kyllä olen miettinyt, että pitäisi vain tehdä Instagram-tili, ja postailla sinne korien kuvia.

Ihan hyvää tänne kuuluu. Nyt joulun aikana ovat pakkaset yllättäneet. Suomen mittapuulla täällä ei ole kamalan kylmä, ehkä tuossa 10 - 15 pakkasastetta kovimmillaan. Mutta kun olen nyt jo tottunut aika leutoihin talviin (ja kevyeen talvipukeutumiseen), on vilu!

Koirat tykkäävät lumesta! Paljon sitä ei ole maassa, ja se on onneksi höttöistä eikä jäistä.



Linnuista ei ole juurikaan kuvia. Ensinnä en enää ruoki niitä ympäri vuotta. Kesäisin vain kolibreja, ja vien talvella ruokaa ulos vasta kylmemmällä. Lisäksi erotin lintujen alueen koirien puolesta verkkoaidalla, ihan että koirat eivät ala syödä linnunkakkaa tai siemeniä maasta.  Ja alue on sen verran sivulla, että sitä ei juuri pysty kuvaamaan lasioven läpi.

Alla pari kuvaa koirien joululahjaluista. Kauan ei kestänyt, kun ne olivat jo kutistuneet kovasti. Herrat vähän närkästyivät, kun keräsin luut pois odottamaan seuraavaa kertaa. Mutta nämä kestävät kauan, kun säännöstelen.






Eilen käytiin elokuvissa katsomassa uusin Star Wars. Mukava pikku luksusreissu, kun menimme dine-in teatteriin ja söimme lounasta elokuvaa katsellessa. Itse söin tosi namin flatbread-pizzan. Ja teatterin kaikki istuimet on uusittu niin, että ne saa kallistettua lepotuoliksi.

Tänään illaksi kokkaan lammasta pitkästä aikaa. Ja päivän urakkana taitaa olla uuden kuntopyörän kokoaminen. Se tuli jo joulun alla, mutta on odottanut kokoamista, kun vanha pitäisi saada ensin kellariin.. ja sen on hemmetin raskas! 

Huomenna sitten alkaa taas arki. 

2018 on alkanut. Jospa tästä tulee hyvä vuosi! :)

Oikein onnellista uuttaa vuotta kaikille!

6 kommenttia:

  1. Hyvää uuttavuotta täältä suomen Lapista! Tuo Instagram-tili ois kyllä hyvä juttu.

    Siellä on melkein yhtä kylmää, kuin täällä☺ voisit laittaa vaikka niitä ruokajuttuja myös videona sinne instagram-tilille. Hauveleille rapsutuksia☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Asensin tuossa juuri Instagrammin läpäriin ja kännykkään.Pitää alkaa katsella asetuksia jne. niin ettei sinne postaudu kuvia automaattisesti. Mutta kiva olsi varmasti saada jotakin matskua aina silloin tällöin.

      Poista
  2. Voi ihanaa! Hyvää Uutta Vuotta teille sinne! Olen käynyt vähän väliä kattomassa, onko tullut postauksia! Onpa hauvat kasvaneet! Siellä on sentään lunta, täällä Etelä-Suomessa ei kuin vaan vettä sataa. Älähän unohda meitä entisiä Seiskaliveläisiä! terveisin Syyskoira.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Liven porukka muistuu usein mieleen. Käyttäjien sisältö oli kivaa luettavaa joka päivä, samoin sinne postaus. Nyt en enää Seiskan sivuilla käy.

      Jospa tässä postailu alkaisi taas pikku hiljaa. Teitä kivoja kommentoijia on ikävä! :)

      Poista
  3. Mukava kuulla sinusta taas! Postaile sen verran, kun tuntuu mielekkäältä.
    Star War:sia katsomassa? Noista luista tuli kylläkin heti mieleen Jurassic Park. Nuohan on jotain Tyrannosaurus Rexin reisiluita! Hitto, mun koirat, tai siis ex-koirat, eivät saisi tuollaista edes suuhunsa, saati liikuttelisi sitä minnekään.

    Kaikkea hyvää sinne teille!

    T: Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Strippis! <3

      Väänsin tuossa juuri instagrammia kännykkään, ja onnistuin postaamaan yhden kuvan harjoituksena.

      https://www.instagram.com/ordinarylifeinohio/

      Jospa tuo alkaisi sujua, olen ihan uusi instagrammiin, ja kesti aikansa ennen kuin edes tuo yksi kuva tuli (toivottavasti) julkaistua :)

      Poista