keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Laulukaskaat - kesä 2017



Laulukaskaat ovat täällä jokakesäinen juttu, ainakin nämä tavalliset vihreät. Olen postannut niista kuvia ja juttua kerran aikaisemminkin.

Viime kesänä takapihalta löytyi useita kuoria, tai mitä nämä nyt ovatkaan,  joista valmiit aikuiset sitten ovat kuoriintuneet. Toukat kaivautuvat maan alle, ja sitten kun ne ovat valmiita, ne kaivavat tiensä takaisin mana pinnalle, luovat viimeiset kuorensa ja sitten on uusi laulukaskas valmis!












Tässä yksi kolo kaskaan jäljiltä, peukalonpään kokoinen.




Onnistuin taas saamaan kiinni yhden aikuisen, joka oli kellistynyt pihalle. Tämä kyllä pääsi vapaaksi heti kuvausten jälkeen.







2 kommenttia:

  1. Voi hauskaa, näitä eläinpostauksia sulta. ❤ Nää on musta ihania kun eläimistö on niin erilainen kuin täällä. Kiitti! Komea on tuo itikka. Hieno väritys. Se valtava lehden näköinen heinäsirkka jäi mieleen Seiskasta. Palailen väliin sinun vanhoihin postauksiin, en silloin ehtinyt kaikkia sinun vanhoja lukeakaan kun Seiskalive lopetettiin. T. Syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Syyskoira <3

      Latasin vihdoin eilen suuren määrän kuvia kamerasta uudemmalle läppärille, niistä saa useammin blogijutun. Toivottavasti nämä uudenvuodenlupaukseni aktiivisemmasta postailusta pitävät! :)

      Poista