keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Kuvia Uudenvuoden ajelulta 2017 - vuosi sitten



Tämän postauksen kuvat olin ladannut vuosi sitten, mutta en sitten postannut juttua. Nyt kun kärvistellään täällä pakkasten keskellä, on ihan jännä huomata, että vuosi sitten oli lumetonta. Nurmikot olivat vihreinä.

Uudenvuoden 2017 alussa vuosi sitten oli kaunista ja aurinkoista! Kuun loppua kohden oli sateisempaa, pilvistä ja harmaata.
Ensimmäisenä talvena täällä, 1998-1999, viisumilla vuorotteluvapaalla, aurinko poltti hartiani tank topissa helmikuussa.. Viime vuosina ei ole ollut ihan niin lämmintä. Tänä vuonna kylmyyden pitäisi jatkua vielä ainakin ensi viikon alkuun.


Mutta nämä kuvat on siis otettu vuosi sitten.































5 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, ja olipa silloin kiva ilmakin. Nyt siellä on joku perhanan syklonipommi tulossa!
    https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ennatyspakkasia-seuraa-usa-ssa-vielakin-hyytava-syklonipommi-kylmempaa-kuin-marsissa/6717970#gs.fgpzCZM

    Vaikuttaa aika ikävältä :(

    T: Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Joo, tuo syklonipommi on koko ajan esillä. Paikallisen TV-aseman säämies pilailee jo koko termille, kun joka vuosi jotain tämän tapaista tapahtuu, mutta nyt sille on annettu nimi.

      Vaikka tosiaan kyllä tänä vuonna tilanne on paha. ONneksi Ohio ei ole rannikolla, itärannikko taitaa saada aika pahan myräkän pikapuoliin.

      Kaupassa valittelimme kylmyyttä kassab kanssa, ja siinä toine asiakas kertoi, että tuli juuri Chicagosta (mukava Windy City) ja sanoi, että täällä on lämmintä sinne verrattuna!

      Paha mieli kuitenkin tulee, kun paikallisuutisisa kerrotaan, että koiria on löytynyt kuoliaiksi jäätyneinä.. Osa kulkukoiria, osa on vain jätetty ulos yöksi. Onneksi täällä eläinsuojerikoksista tulee ihan kunnon tuomioita, mutta kamalaa kuitenkin, että tuollaista tapahtuu :(

      Ensi viikolla pitäisi vähän lämmitä!

      Poista
  2. Mukavaa kun taas postaat kuvia. Voitko ottaa videopätkiä kauppareissuilta ja muualtakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Minun pitää kaivaa esille meidän GoPro, ja yrittää saada se toimimaan. Tai se kyllä toimii, mutta minä en ole sitä käyttänyt, kun en ole saanut kännykän app'ia asennettua kunnolla.

      Mutta sillä olisi kyllä kätevä kuvata videoita ainakin automatkoilta.

      Koko alkuvuoden on vain ollut kamalan huonot säät, ja mies on ensi viikolla työmatkalla. Jospa sitten sen jälkeen alkaisi videointi :)

      Poista