torstai 1. joulukuuta 2016

Alkusyksyn kuvia: Westerville Food Truck Fest 2016 -ruokarekkafestivaali



Koska postaustaukoni oli aika pitkä, jutut tältä syksyltä tulevat jälkijunassa. Tämän jutun kuvat ovat syyskuun puolenvälin paikkeilta. Vaikka oli syyskuu, ilma oli varsin kesäinen. Aurinko paistoi sen verran kuumasti, että mies poltti niskansa.

Tämä ruokakerrafestivaali on jokavuotinen juttu, menimme sinne nyt toista kertaa.  Saavuimme paikalle melko pian avaamisen jälkeen, mutta paikalla oli jo aika paljon porukkaa.

Rekkoja oli taas paljon, reilusti yli kaksikymmentä. Suurin osa möi lounaaksi sopivaa ruokaa, mutta mukana oli myös esimerkiksi cupcakes - kuppikakkuja, Hawaiian Ice,  ja popcornia.


















Söimme puoliksi kaksi annosta. Ensin viimevuotinen herkku, Nico's Street Eats -rekan Gyro Bowl.










Toinen annos oli uusi tuttavuus. Cupzilla-rekan korealaista barbequeta. Namia oli tämäkin!




Jälkiruuaksi sitten ostimme Cream Puffin Schmidt'sin rekasta. Tämä herkku tuli kotiin ja puolitimme ja söimme sen vasta illalla. Kuvassa puolitettu Puff, täytteenä on jotain ihanaa vaniljasörsseliä!




4 kommenttia:

  1. Mukavia kuvia taas.
    Food truckit ovat muuten aika kivoja. Suomessa tuo ruokakulttuuri on aivan lapsenkengissä, eikä tule varmaan koskaan lyömään itseään läpi ja syykin on aika yksinkertainen: ilmasto.
    Noilal ruokafestareilla tulee eteen aina sama ongelma: melkein kaikkea haluaisi maistaa, mutta ei mitenkään jaksa! Saisi olla paremmin tarjolla pienempiä maisteluannos-tyylisiä juttuja. Jollain autoilla niitä on ollut, mutta ei läheskään kaikilla.

    LA:ssa tuli syötyä useammastakin rekasta, jotka siis olivat enemmän tai vähemmän pysyvästi paikallaan.
    Rekan valinta on helppoa kun katsoo vaan missä on jonoa niin siellä on varmasti jotain hyvää. Paikalliset tietää aina missä kannattaa syödä :)
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä rekkoja en ole kovin usein nähnyt muualla, mutta nehän menevät lähinnä alueille, jossa on väkeä lounasaikaan, eikä paljon kilpailua. Miehen työpaikan viereen niitä on kuitenkin alkanut ilmaantua usein, koska samassa rakennuksessa on iso nursing college!

      Mies onkin aina silloin tällöin tuonut lounaaksi Schmidtsin Bahama mama -marraraa, tai sitten illaksi Creeam Puffin!

      Pitänee alkaa etsiä näitä useammin, monet ovat tosi hyviä :)

      Poista
  2. Nälkä tulee taas.... suomessa ruokarekkoja vain toritapahtumiin ja ehkä kait yöaikaan... hyviä kuvia, tuli kesääkin ikävä... jaana

    VastaaPoista