keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Nico ja Tiny ulkona



OK, kuvista ei tullut kovin hyviä tai tarkentuneita, kun herrat eivät pysy paikoillaan. Parempia kuvia taitaa olla kännykässä, pitänee tarkistaa sen kuvasisältö!

Joka tapauksessa koirilla vauhtia riittää! Tiny alkaa sopeutua perheeseen, ja Nico alkaa hyväksyä veljen.  Vielä on ihan päivittäistä pikku kinastelua, kumpi nyt on se top dog.  Nico näyttää tällä hetkellä olevan johdossa, mutta aina silloin tällöin Tiny ottaa johtoaseman. Mutta jossain välissä  pitänee saada pysyvä ratkaisu.

Yhdessä en poikia voi vielä käydä kävelyllä. Tiny on soolokävelyn alussa vain täynnä hermoja, pomppii ja vetää. Taitaa muistaa, että koulutuksessa käytettiin sähköshokkipantaa, eivätkä muistot ole hyviä. Nyt vain yritän parhaani mukaan saada koirulin ymmärtämään, että ei tarvitse pelätä, kävelyt ovat turvallisia ja ihan hupia. Onneksi yleensä Tiny rauhoittuu parin minuutin kävelyn jälkeen.

 Mutta kahta koiraa en ala yrittää taluttaa yhtä aikaa ennenkuin niitten kesken on rauha, ja Tinyllä on turvallinen olo kävelyillä.

Mutta Tiny on pahuksen hurmaava.. Nuolee ja katsoo silmiin, ja selvästi olen nyt hänen maminsa. Puskee syliin, kun istun sohvalla.. Koirat ovat ihania...








4 kommenttia:

  1. Ei se mitään haittaa vaikka kuvat olisivatkin hieman "tärähtäneitä", tulee ainakin konkreettinen vauhdin tunne. Vauhtia varmaan riittää :)

    Tosi pahalta tuntuu tuo sähköpanta. Se ilmeisesti sattuu oikein kunnolla. Netti on täynnä videoita idiooteista jotka kokeilevat sitä itseensä ja niistä päätellen ne antaa melkoisia tällejä. Riippuen tietysti mille teholle ne säätää. Onneksi ne on Suomessa kielletty.

    Kun hankin elämäni ensimmäisen pennun, halusin tehdä asiat oikein ja otin ammattilaisen kouluttamaan minua. Ei varsinaisesti siis pentua :) Hän kertoi tästä Cesar Millanista ja hänen metodeistaan ongelmakoirien kanssa. Ja siitä, että Suomen TV:ssä shokki- ja kuristuspanta jutut on leikattu pois. Sen jälkeen en ole tätä Millanin ohjelmaa katsonut.
    Tässä muuten melko tuore juttu hänestä:
    http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001136103.html

    Vauhdikasta Joulun odotusta sinne koko teidän laumalle:)

    T. Strippis

    VastaaPoista
  2. Kuvien laadusta viis, pojat näyttää tulevan hyvin toimeen ja leikkisiäiti.... Hyvin Teillä sujuu ja Nico ja Tiny hyvässä hoidossa. Hyvä kun annoitte Tinylle kodin, pääsee elämään oikeaa koiranelämää. Jaana, vaihdoin tabletin ja joku automaat sanasyöttö päällä....hermo menee...

    VastaaPoista