tiistai 6. joulukuuta 2016

Bye Bye Seiska-liven blogi

Kun aloitin blogini kirjoittamisen, postasin sen SeiskaLiveen. Päädyin sinne, koska uh-oh, luin juttuja Johanna Tukiaisesta.. Tukiainen oli jotain uutta ja ihan ihmeellistä täkäläisestä näkökulmasta. Siis miten joku hänenlaisensa oli jatkuvasti tapetilla ja juorupalstoilla.

Löysin Tuksun Seiskan blogin, ja sitten Seiskan käyttäjien sisällön. Ja näytti siltä, että ihmiset lukivat näitä käyttäjien juttuja! Postasin pienen jutun, kysäisin kiinnostaisiko ketään juttuni, ja sain paljon positiivista palautetta.

Tottakai trollitkin ilmaantuivat, mutta pääasiassa kommentit olivat kivoja, ja tuntui, että postauksistani tykättiin. Niinpä aloitin myös tämän blogspotin blogin. Tänne sain sekä backupit Seiskan blogeista että enemmän kuvia ja videoita.

Postailuni jatkui molempiin paikkoihin tähän syksyyn asti. Tarvitsin pikku loman, mutta nyt melko pian paluuni jälkeen valitettavasti Seiska päätti poistaa koko käyttöjien sisällön. Ihan ilman varoitusta, mikä oli tosi kakka juttu! Kiitos Seiska! Paljon mukavia juttuja poistui ihan ilman varoitusta, eikä niitä varmaan edes saa takaisin! Ja vaikka minunkin juttuni ovat nyt kaikki täällä, Seiskan jutuissa oli paljon kivoja ja ihania kommentteja, joita ei enää näy. En ala mainita nimiä, koska en muistaisi kaikkia! Mutta kiitos! Olette ihania!

Kiitos nyt siis kaikille lukijoille! Sekä Seiskan kautta tänne päätyneet, että jostain muualta blogini löytäneet. Rakastan kommenteja, ja yritän vastata parhaani mukaan (kunhan ei ole pelkkää vattuilua.. muutama 'rakas' Seiskan lukija on sitä tehnyt, ja poistan kaikki ilkeilyt ilman kommentteja).

Olin siellä 'Meinohio'.. OK, en ajatellut nimimerkkiä tarpeeksi. Anyway! Jospa väki löytää tänne, jos on tullakseen,

Postauksia tulee varsinkin koirista. Ei ehkä ihan joka päivä, mutta yritän saada ainakin pari postausta viikossa.

Kiitos siis lukijoille! Ja kommentit ovat tervetulleita!

16 kommenttia:

  1. Siellä vielä 6.12 eli Suomen itsenäisyyspäivä. Moi vaan sinne! :) Toivottavasti joku muu lehti aloittaa käyttäjäpalvelun. Itse käyn Hymy.fi:ssa. Siellä ei ole blogimahdollisuutta, mutta kommentoin julkkispalstalla Tuksun tekemisiä omalla nimimerkillä Syyskoira.

    Olisi kiva, jos Hymy antaisi mahdollisuuden ja laajentaisi palvelujaan. Seiskassa ei mulla ainakaan enää mitään asiaa. Vähän yli vuoden ehdin kirjoitella ja varsinkin lueskella. Kiva kun sulla tämä mahdollisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Syyskoira. Toivotaan parasta Hymyn kautta, mutta jos ei muuta, ainakin blogini pysyy täällä!

      Poista
  2. Mia, olet ihanasti positiivinen ihminen. Juttusi ovat aina mukavia ja niitä on ilo lukea. Jopa silloin kun ikäviä asioita tapahtuu kuten edellisen lauman jäsenten kaatuminen. Vanhat kaverit elävät muistoissa, uudet joka päiväisessä arjessa. Niin se pitää ottaa ja se on upeaa.

    Seiskan sivut olivat ihan täyttä paskaa muutamaa poikkeuksellisen hyvää kirjoittajaa tässä nyt mainitsematta. Jokainen kyllä tietää keistä on kysymys.
    Rapsutuksia Kolumbukseen ja rauhallista Joulun odotusta sinne!
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt pitää vain katsoa, minne laitetaan kuusi, kun pojat kirmaavat sisällä kovasti!

      Poista
  3. Minä harvoin luen kenenkään blogeja mutta sinä osaat kirjoittaa mielenkiintoisesti, kuvat on hyviä ja selkeitä ja kirjoitat rehellisesti todellisesta elämästä. Ja sun jutut on monipuolisia, ja moniin ruokiin olen täältä saanut uusia vinkkejä. Ja kiva lukea mitä on elää toisessa maassa kun Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tänne on ollut kiva kirjoittaa, kun kommentit ovat positiivisia, ja ihmiset ovat tuntuneet tykkäävän!

      Poista
  4. Heissan ja terveisiä täältä ♡
    Live loppui, snif :(kaikille livelaisille hyvät jatkot ♡ Kolme vuotta siellä tuli oltua, tuli nähtyä yhtä sun toista, minä jaan kaipaamaan livea, olihan se mun ykköspaikka.Käväisen välillä täällä lukemassa. Denso ja syyskoira jos avatte tilin täällä, niin ilmoittakaa, mielellään luen blogejanne :)

    VastaaPoista
  5. Hei mimmi ja pedot, kiitos ittelles blogistasi...ite aikanaan huomasin sut seiskasta jonkun mielenkiintoisen kuvan takia. Viimeksi kiire ja kirjotusvirheitä kommenttini ku uus tabletti ni sälää alussa. Kysyn: piditkö ne pinkit Vonverset? Minä usutin sua: pidänepidänepidäne....hienoja kuvia olet laittanut taassen. :) jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas pomppas ykssormijärjestelmä..... piditkö ne pinkit Converset? En muista enää mitä teit kengille.... :))))) jaana

      Poista
    2. Kiitos <3

      Ja heh, hassua, että kysyit! Sillä aikanaan meinasin jo pitää. Sitten kuitenkin palautin, ja ostin melkein samalla hinnalla kaksi paria oikein nättejä Levi's -merkin tennareita. Pikimustat ja perinteisen siniset. Tykkään niistä kovasti.

      Ja sitten pari viikkoa sitten taas tilasin ne pinkit Converset. Ja päätin kuitenkin taaskin palauttaa, kun mietin, että samalla hinnalla saa vaikka oikein nätit talvisaappaat (joita minulla kuitenkin on jo roppakaupalla, huokaus..). Eli ne ovat nyt odottamassa palautusta..

      Mutta Amazonilla on näin joulun aikana pitkä palautusaika, ne pitää olla palautettuna vasta tammikuun puolessa välissä. Eli ehdin tässä vielä väitellä itseni kanssa pitkään, pidänkö vai en!

      On ne kyllä nätit... :)

      Poista
    3. Voi ei sun kaa....olin varma et pidit ne....ne on nätit ja siksi ratkesit tilaa uuestaan...go for it...anna palaa... PIDÄ NE PIDÄ NE.... :)))) jaana

      Poista
    4. Heh, asia on nyt kunnossa. Palautan ne Amazonista ostamani, sillä Niken verkkokaupassa oli ale, ja sain parin 30 dollarilla - olin päättänyt ostaa ja pitää, jos hinta Amazonissa putoisi alle 40 dollarin.

      Nyt siis pari on kotona ja pysyy! :)

      Poista
  6. Hei, kiva kun kirjoittelet elämästäsi sieltä rapakon toiselta puolelta myös tänne :) Itsellenikin tuli yllätyksenä kun seiskan blogit lensi taivaan tuuliin, tuosta vain, ilman mitään ennakkotietoa :( T. Santsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Santsu, kiitos kommentista :) Olisi kyllä ollut kiva, nos asiasta olisi edes varoitettu. Oli paljon juttuja, jotka olisin mielelläni vauikka tallettanut, samoin kommentit omii juttuihini olisi kiva ollut edes kuvakaapata.

      Pitäisi taas saada postaus aikaan, mutta ensin hajosi astianpesukone, sitten kettiön viemäri meni tukkoon, ja on ollut kodinkoneen ostoa, korjausmiestä. ja kaiken päälle mies on työskennellyt kotoa tällä viikolla, kun on flunssassa. Itselläkion on sellainen olo, että kyllä tässä pian olen kipeänä minäkin..

      Oh well! Kevät tulee, ja päivät ovat täälläkin jo ihan kivasti pidemmät!

      Poista
    2. No voi ei, vastoinkäymisiä roppakaupalla :(

      Kiva kun sielläkin jo kevät pilkottaa, täälläkin lehtien lööpit tiesi kertoa että kevät tulee ensiviikolla joten saa varmaan kohta viedä talvitakin varastoon!:)

      Poista