keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Ensimmäinen lumipäivä



Toinen osa ajelusta Marysvilleen on vielä postaamatta, mutta tässä talvisia kuvia ja videoita koirista. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä täällä satoi maassa pysyvä ensilumi. 

Yritin ottaa videota Nicon ensikosketuksesta lumeen, mutta aurinko ei ollut vielä noussut, eli videolla näkyi vain tumma möykky. Innostus oli vähäisempää kuin olin toivonut. Miekkonen ei kierinyt lumessa eikä saanut hepulia. Sen sijaan lumen syöminen on ollut suurin villitys.

Tinyn kanssa pihalla on kirmailtu kovasti. Kuten kuvista näkyy, koirien naamoilta on paistanut pelkkä ilo ja rakkaus! --- Vaikka meno saattaa näyttää hurjalta, on se lähinnä pelkkää leikkiä!



























2 kommenttia:

  1. Hyvät kuvat, hienot videot! Ei hemmetti jos minulla olisi samanlainen kahden sakemannin tivoli sisällä, olisin pulassa!
    Sopuisia kavereita, en huomannut mitään "laumariitaa". Se on hieno juttu. Tiny tulee olemaan päällikkö. Voi toki olla väärässäkin, mutta ehkä blogissasi kerrot meille.
    Uskon monen lukevan juttusi. Mun juttuja ei kannata lukea, tosin jotain ruoka/matka juttua voisinkin kirjoittaa. Pah, ei niitäkään kukaan lukisi.
    T. Strippis

    Lisäys: editoin kirjoitusvirheen, monta kyllä jäi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Välillä mennään lujaa, välillä ovat ihan kiltisti hiljaa. Tänään on rauhallista. Tinyllä on niskassa iso haava, johon on tullut paksu rupi. Liekö tullut tappeluleikeisssä, vai onko raapinut tms, en tiedä. Huomasimme sen vasta, kun Nico oli jatkuvasati nuolemassa Tinyn niskaa, eikä jättänyt sitä rauhaan.

      Nyt erotin kaverit, Nico on keittiössä, ja Tinylla on kaulassa tötterö. Puhdistin haavan ja laitoin siihen neosporinia. Seurataan tässä päivän, pari, jospa se alkaa parantua. En haluaisi taas eläinlääkärissäkäyntiä ja antibioottikuuria.

      Ja juttujasi lukisin mikäkin mielelläni, jos vain joskus alat postata! :)

      Poista