torstai 11. elokuuta 2016

Uusi lelu - USB Lighter - Arc Lighter, Dual Arc Flameless Electronic Lighter




Vaikka minä enkä mies emme kumpikaan tupakoi, on talo täynnä erilaisia sytkäreitä. Osaa tarvitaan grillihiiliä polttavan  chimney starterin  sytyttämiseen. Loppuja sitten käytän, koska tykkään polttaa suitsukkeita.

Ideaalisen sytkärin löytäminen on ollut kiven takana. Tavalliset ovat yleensä sen verran jäykkiä, että niista saan joko peukalon verille, tai kramppaamaan. Kunnon klassisia Zippoja minulla taitaa olla pari. Ne ovat kyllä helppoja sytyttää, ja liekki pysyy palamassa itsekseen. Mutta niitä pitä olla täyttämässä sytytysnesteellä aika usein, ja ainakin omani tyhjenevät, jos käyttäjen välillä on pitkä aika.

Nytpä löysin erilaisen sytkärin, joka ainakin ensi alkuun tuntuu ja näyttää tosi kivalta: USB-piuhalla ladattava elektroninen sytkäri. Amazonin arvostelujen mukaan nämä eivät välttämättä ole pitkäikäisiä, mutta tälle mallille luvataan 6 kuukauden takuu, ja myyjä on tähän asti ainakin ollut luotettava.


Ekalla videolla näkyy nätti violetti dual arc.  Sytkäri on aika lailla äänetön. Yhdellä latauksella pitäisi pärjätä viikon, tai 300 kipinää. Nyt alkaa raju suitsukkeen poltto!



En tiedä, miten hyvä tämä olisi savukkeen sytyttämiseen, sillä kaari on hyvin pikkuruinen. Mutta ohuen suitsukkeen sillä saa sytytettyä oikein helposti ja nopeasti!






4 kommenttia:

  1. Ladattava sytkäkin? Onhan sitä kaikkea nykyään.. Näin ex-tupakoitsijana väittäisin että ei varmaan kaikkein paras siihen hommaan, mutta kyllähän tuota kelpaisi esitellä työpaikan tupakkapaikalla :) Tulee muuten jostain syystä mieleen pretty woman leffa tuosta sytyttimen rasiasta? Varmaan siksi kun Richard antoi sen korun Julialle siinä kun menivät sinne oopperaan tai vastaavaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pretty Womanin olen katsinut varmaan vain kerran, joskus kauan sitten.. pitäisi katsoa joskus uudestaan. Harmi, ettei ole nyt Netflixissä streaminginä. :)

      Poista
  2. Kivannäköinen sytkäri. Minkä hintainen tommoinen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amazonissa hinnat eri merkeillä pyörivät tuossa 20 dolalrin paikkeilla. Noin kaksinkertainen tavalliseen Zippoon verrattuna. Mutta eipä tarvitse ostaa nesteitä tms.

      Poista