tiistai 14. helmikuuta 2017

Happy Valentine's Day


Valentinen päivä on täällä omistettu rakkaudelle, Suomessa kai teemana on enemmän ystävänpäivä. Joka tapauksessa kaikille Happy Valentine's Day - Hyvää Ystävänpäivää!

Kävin eilen Meijer-kaupassa ruokaostoksilla, ja otin kuvia sen hetkisestä kukkavalikoimasta. Kortit ja suklaat tulivat hyllyihin jo heti tammikuun alussa, tänä vuonna en ottanut niistä kuvia.

Meijer näytti myyvän paljon ihania ruukkukukkia. Luulisin, että tänään myynnissä on pajon irtoruusuja, mutta kauppaan en tänään lähde. Jääkaapissa on odottamassa muhkeita lampaankyljyksiä, laitan niistä ihanan illallisen. Ajattelin ensin laittaa pääruuan lisäksi jälkiruuaksi suklaakuppeja suklaamoussella ja kermavaahdolla täytettynä. Mutta koska luulen, että lampaankyljykset ja perunamuusi ovat jo ihan riittävän täyttäviä, taidan kuvata miehelle suklaakupit viikonlopuksi. Laitan silloin pääruuaksi jotain kevyttä! (Ja yritän muistaa ottaa kuvia prosessista, en ole ennen tehnyt suklaakuppeja ilmapallojen avulla. Jos homma onnistuu, laitan siitä postausta!)

Miehelle on varattuna kortti ja suklaarasia, juhlimme sitten illalla lampaankyljysten ohella :)



Kauniita gerberoita.












Ruukkuorkedeat näyttivät myös ihanilta!






Ruukkuatsalea







Hyasintit ovat täällä kevätkukkia. Lähinnä kuitenkin pääsiäisen aikaan.




Calla


Hortensia







3 kommenttia:

  1. Hieman myöhässä Valentine`s Day terveiset sinnekin!
    Joo, tosiaan ystävänpäivä Suomessa.
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäys:
      On kyllä hienoa kukkaloistoa! Omia suosikkeja ovat aina orkideat, kuten tässäkin kuvasarjassa. No, en minä edes tunnista moniakaan kukkia. Ruusut ja orkideat kyllä, muista ei olekaan niin väliä :)

      Poista
    2. Kiitos Strippis! <3

      Paljon kukkia opin tunnistamaan aikanaan, kun kasvatin kaikkea mahdollista, ja haaveilin enemmästäkin. Into kuitenkin lopahti täällä, kun talossa ei ollut kunnon ikkunanalautoja, tai muita hyviä paikkoja kasvattaa.. ja sitten tuli koira/koirat, enkä enää edes uskalla laittaa huonekasveja.

      Keittiön ikkunalla on nykyään pari pientä kasvia, mutta isompia ei tule!

      Poista