tiistai 15. syyskuuta 2015

Kaupoissa näkyvää: Halloween-asuja (Walmart)



Nyt Walmartissa oli saatu koristeiden ja karkin kisäksi Halloween-puvut myyntiin. Tyypilliseen tapaan Walmartin hinnat ovat edulliset, täällä puvut näyttivät olevan paljon halvempia kuin esimerkiksi Meijerissä.

Pukuja on kaikenikäisille, alkaen ihan vauvojen asuista. Mikäs on sen söpömpää, kuin kimalaiseksi tai kukaksi puettu pikku vauveli trick-or-treat -kierroksella. Selitän vähän lisää trick-or-treat -illasta lähempänä Halloweenia. Tämä juttu on lähinnä puku-, meikki-  ja lisäasustekavalkadi!


Peruukkien hinnat pyörivät tuossa 5 - 10 dollarin seutuvilla. Niiden kanssa pitää olla varovainen kynttilöiden lähellä, sillä ne ovat aika tulenarkoja. Peruukkeja on sekä miehille että naisille. Osa on kauniita klassisia, osa kirkkaanvärisiä, kuten pinkki ja oranssi. On myös zombietukkaa, hippiä, afroa ja irtopartoja. Näitä on varmaan Suomessakin naamiaisliikkeissä.





Naisten asuja näytti olevan tarjolla Lumikista Violettiin Vamppiin. Vähän riehakkaammat puvut on varmaan parasta ostaa joko erikoisliikkeestä tai verkosta, Walmart ei taida tarjota Slutty Nurse -tyyliä.



Asujen lisäksi sitten on kaikenlaisia meikkejä  ja tehosteita. Irtoripsiä, mustaa kynsilakkaa ja huulipunaa. Erilaisia kasvovärejä on useita, lisäksi tietenkin tekoverta. Zombiet ovat kovin muodikkaita tällä hetkellä, ja myynnissä oli zombie-tatuointeja, zombien nahkaa, ja hole-in-the-head,  eli reikä päässä -lisukkeita.





Usein ainakin lasten puvut ovat suosittuja tv- ja elokuvahahmoja. Kummitukset ja vampyyrit ovat aina suosittuja. Miehille näkyi olevan myynnissä esimerkiksi Mr. Lederhosen, eli komea saksalainen nahkahousupuku,





Lapset keräävät karkkeja yleensä tällaisiin kurpitsanmuotoisiin koreihin.




Marvelin Avengers-hahmot ovat nyt suosiossa. Tässä hyllykössä myynnissä Iron Man ja Hulk -asuja. Jossain näin myös ainakin Rocket-pesukarhupuvun Guardians of the Galaxy -elokuvasta.









Ninja on myös suosittu hahmo. Erilaisia aseita myydään puvun kaveriksi.


Koristeeksi voi ostaa kiva luurangon.



Topattuja Iron Man -pukuja. Myös Ninja Turtlet ovat tänä vuonna suosittuja.





Tähtien Sota -hahmoja oli väännetty Halloweenkoristeiksi.



Tavaraa siis riittää, ja sen määrä tulee vielä lisääntymään lokakuun alkuun mennessä. Parasta kuitenkin ostaa suosituimpia esineitä tai pukuja ajoissa. Halloween-viikolla tavara alkaa jo mennä alennukseen, mutta parhaat on jo viety. Ja viime vuosina olen odottanut Halloweenin jälkeistä 75 % -alea karkeille, mutta ne onkin viety jonnekin säilöön eikä alennukseen! Mikä pettymys! :)

Pukuja en itse yleensä osta tai pidä, mutta yhtenä vuonna ostin kivat punakimaltavat pirunsarvet, jotka ovat nyt jossain hukassa. Haluaisin ostaa uuden parin, mutta en samanlaisia kaupoissa ole nähnyt. Pitää vaan jaksaa etsiä!









Naamareita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti