keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Edelleen pikku tauolla

En ole saanut juttuja aikaan parin viime viikon aikana. Olen pitänyt vähän bloggailutaukoa. Kirjoitin sentään blogia melkein joka päivä yli vuoden ajan. Nyt  olen siis pitänyt vähän paussia. Joka kerta talosta poistuessa en ole ottanut kameraa mukaan niin että kuviakin on vähemmän. Ja otetut kuvat pitäisi saada kovalevylle ja sitten ladatuksi bloggeriin.

Nico jaksaa oikein hyvin, postaan kyllä kuvia ja kuulumisia viimeistään ensi viikolla. Ilmat ovat vihdoin viilentyneet täällä, niin että olen voinut käydä Nicon kanssa kävelyillä ilman, että hikeä puskee pintaan ensi minuutista asti.

Ihanaa syksyn jatkoa, kirjoittelen kunhan saan taas kirjoitusvireen päälle! :)

11 kommenttia:

  1. On hyvä pitää pientä lomaa hommasta kuin hommasta. Kiva kuulla, että Nicolla on kaikki hyvin ja tietysti onkin. Rakastavassa perheessä pennun on hyvä kasvaa ja elää.

    Mukavaa syksyä sinnekin!

    T: Strippis

    VastaaPoista
  2. Ikävä! Tule pian Seiskaan, sua kaivataan.
    t. Syyskoira

    VastaaPoista
  3. Kiitos Strippis ja Syyskoira! <3 On vain jotenkin hirmuinen writer's block päällä.. Juttua ei synny edes väkisin. Ja mies on vielä lomalla tämän viikon. Jospa ensi viikolla... :)

    VastaaPoista
  4. Mita meinaa kun ei rouva enaa nay.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouva vaan pitää taukoa.. sorry. Jouluun menessä varmaan juttua jo tulee! Tai pääsiäiseen...

      Poista
  5. Äh, jotain meni vikaan ja ensimmäinen yritys näköjään tuhoutui. Noh,silläkin uhalla että tulee tuplana niin olisi jälleen kysymys :)

    Eli katselin tuossa illalla mtv:n teen mom2-sarjaa ja jaksossa yksi pariskunta päätyi avioeroon. Nainen meni hakemaan eroa ja ei ilmoittanut miehelle että aikoo eron ottaa. Ilmeisesti lehdessä oli joku 'avioerot' - palsta ja luki sieltä että jahas, nyt on hakenut jo eroa.
    Onko siellä oikeasti sanomalehdissä joku palsta mihin tulee tieto kuka/ketkä ovat hakeneet eroa? Vai oliko vain joku paikallinen erikoisuus vaiko joku mtv:n oma juttu? Tuntui vain niin oudolta, mutta toisaalta: lukeehan meilläkin lehdissä syntyneet ja vihityt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole valitettavasti lukenut varsinaisia sanomelehtiä täällä aikoihin. Luen verkkoversioita, kun osa niistä on ilmaisia, ja paikallisen sanomalehden kanssa menia ikanana hermot.. ensin hintaa nostettiin, ja sitten kun peruin tilauksen, lehti vaan tuli ja tuli. Piti soitaa useampia kertoja, ja sanoa että tilus ON PERUTTU. Ja kun vihdoin lehden tulo loppui, sitten tuli lasku niistä lehdistä, joita en halunnut ja jotka oli lähetetty määräajan loppumisen jälkeen. Ja kun en meinannut maksaa, oven taakse ilmestyi debt collector! Että sillä lailla! Anyway...

      Tuo asia piti itsekin tsekata, ja näköjään avoieron voi toinen osapuoli ilmoittaa virallisesti lehdessä. Tämä on erityisesti tapauyksissa, jossa puoliso on häippäissyt, eikä ole helposti tavoitettavissa. En tiedä mikä palsta kelpaa, näköjään classified ads (http://info.legalzoom.com/file-divorce-ad-newspaper-20645.html).

      Mutta täällä voi hoitaa mm. pankkiasiat, lääkereseptit ja pesulan drive-thrun kautta, miksipä siis ei voisi erota lehti-ilmoituksen perusteella!

      Poista
    2. Kiitoksia vastauksesta :) Tuli muuten mieleeni että muutama kuukausi (?) takaperin oli iltalehdessä (vai iltasanomissa) juttua kuinka teilläpäin se koritehtaan korinnäköinen talo/konttori on myynnissä? Tulit mieleen :) Toivottavasti syksy on edennyt mukavasti & Nicolle rapsutuksia :)

      Poista
    3. Heh, kiva, että korin uutiskynnys Suomessa ylittyi! Olen iloinen, että kävin katsastamassa ko. rakennuksen, sillä se on vieläkin muistoissa aika huilluna, rakennus-wise! :)

      Toivotaan, että sille löytyy jatkossakin hyvää käyttöä!

      Poista
  6. Terveisia Teuvolta taalta umpiamerikkalaisesta Aboasta ja happy hallonweenia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mr. GodLikeWorshippable Teuvo! :) Happy Halloween, ja kohti Kiitospäivää!

      Poista