lauantai 19. joulukuuta 2015

Easton Stationin joulutunnelmia


Kävimme eilen katsomassa Uuden Star Warsin Eastonin AMC-teatterissa. Itse teatteriin ei päästetty ennen kuin 30 minuuttia ennen näytöksen alkua, niinpä oli aikaa käydä ottamassa vähän kuvia Easton Stationin sisällä.

Itse Easton Town Center on suuri ulko-ostosalue, josta olen postannut kuvia aikaisemmin. Easton Station on ainoa osa, jossa on useita liikkeitä, ravintoloita ja elokuvateattari yhden katoa alla. Paikalla oli myös joulupukki. Täällä Mall Santat ja Department Store Santat ovat yleisiä, eli tavaratalojen ja ostokkien joulupukit. 

Pukki lykätään yleensä istumaan tuolille, alue koristellaan ja aidataan köysillä, ja tenavat saavat istua pukin sylissä. Ja tietenkin kunnon kaupalliseen tapaan tästä otetaan valokuva, joka maksaa. Hinnastoa en nähnyt, niin että en tiedä tarkalleen paljonko, tai millaisia vaihtoehtoja on.

Easton lähetti tiedotussähköpostissaan viime viikolla ilmoituksen, että nyt heillä on joulupukkisovellus puhelimiin. Niin että voit ilmoittautua joulupukkilistalle, ja saat tekstiviestin, kun vuorosi on tulossa. Eipä tarvitse jonottaa paikalla, kun voi shoppailla!

Olimme paikalla puolenpäivän aikaan perjantaina, ja paikka oli aika kiireinen. Kovin lähelle pukkia en päässyt, mutta sain kuitenkin muutamia kuvia!  Pukin alue oli upeasti koristeltu, vasta kun olimme lähdössä pois elokuvan jälkeen, huomasin katossa riippuvan reen poroineen. Täällähän joulupukin reki ja porot lentävät!

Joukossa on myäös muutamia kuvia ihan alueen koristeluista yleensä. Paikalla oli myös neljän vaskipuhaltimen soittajien joukko, joka soitti joululauluja. Olisin ottanut videota, mutta he vaihtoivat juuri paikkaa toisen kerroksen parvekkeelta ulko-oven viereen, ja ihmisiä kulki ohi liian vilkkaasti.

Elokuvan jälkeen parkkihallista poistumiseen meni ainakin puoli tuntia, Star Warsilla oli useita eri näytöksiä eri teattereissa suunnilleen samana aikaan, ja kaikki taisvat olla postumassa samana aikaan.

Tosi hyvä leffa, näin vannoutuneelle Star Wars -fanille!


Aulaa, liukuportaat vievät leffateatteriin.

Pohjakerrosta

Joulupukin vastaanotto oli keskellä pohjakerrosta



Pukki taitaa näyttää aika samalta kjuin Suomalainenkin.







Vaskikvartetti aloittamassa soiton ulko-oven lähellä


White Barn myy kynttilöitä

Näkymää toisesta kerroksesta

Lentävät porot ja reki




4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Toi yltiömäinen koristelu siellä on kyllä jotenkin kovin piristävää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän kaiken jälkeen tammikuu on tylsä ja väritön :)

      Poista
    2. Varmasti! :D Pitäisi olla pehmeä lasku arkeen koristelunkin suhteen! :D

      Poista