sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Pysyviä hampaita alkaa ilmestyä



Tarkoitus oli ottaa kuvia Nicon hampaista. Etuhampaissa on useita uusia pysyviä hampaita, ja maitohampaita irtoilee. Sen verran suu on nyt kuitenkin arka paikka, että sinne ei paljon kurkistella.  Tai jos kurkistellaankin, koira ei pysy paikallaan.

Ideana tässä oli, että mies leikityttää lelun kanssa, ja minä sitten nappailen kuvia. Idea oli ihan hyvä, pystyin näkemään uudet etuhampaat ihan kivasti. kun suu oli auki ja leuka lelun ympäri.  Sen jälkeen Nico ei sitten ollut enää yhtä yhteistyökykyinen, ja heilui kuin heinämies! Mutta postaan nyt nämä otokset vaikka suurin osa on epästarkkoja. Mutta kun dokumentoin pentuikää, niin olkoon!

Olisi pitänyt laittaa kamera sporttimoodiin. Oh well. Parissa kuvassa sentään näkyy muutama komea, uusi pysyvä etuhammas. Ja parissa kuvassa sesse istui niiiiin nätisti ja hiljaa!

Nämä piti postata jo eilen, mutta melkein heti heräämisen jälkeen iski kunnon migreeni, ja päivän suunnitelmat menivät myttyyn. Uudet lääkkeet kyllä tepsivät kipuun, mutta koko päivän tuntui, että aivot olivat pumpulissa, ajatus ei kulkenut, ja oli uupunut olo. Tänään on jo parempi olo, mitä nyt kaikki hartialihakset ja olkapäät ovat täysin tulossa.






Tässäpä nyt näkyy yläleuan keskellä komea pysyvä hammas!


Välillä rauhoituttiin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti